Ο Σάντος της Κοπεγχάγης τα έβαλε με αστυνομικό στους πανηγυρισμούς (vid)

Gazzetta team
Ο Σάντος της Κοπεγχάγης τα έβαλε με αστυνομικό στους πανηγυρισμούς (vid)

bet365

Οι παίκτες της Κοπεγχάγης έσπευσαν να πανηγυρίσουν το 2-1 επί της Σέλτικ στο πέταλο με τους οπαδούς τους, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους αποτρέψουν, αλλά ο Μάικλ Σάντος τους αψήφησε και έσπρωξε τον έναν από αυτούς, προκαλώντας επεισόδιο.

Η τρέλα των παικτών και οπαδών της Κοπεγχάγης ητάν διάχυτη μετά το γκολ του Πεπ Μπιέλ, ο οποίος έκανε το 2-1 επί της Σέλτικ και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στο 85'.

Μέσα σε κατάσταση έκστασης, ο Ισπανός μαζί με τους συμπαίκτες του έτρεξαν στο πέταλο του «Celtic Park» που βρίσκονταν οι φίλοι της ομάδας και η ορμή τους ήταν τόση που ούτε οι μαζεμένοι φρουροί στο σημείο δεν μπόρεσαν να τους σταματήσουν.

Ένας εκ των συμπαικτών του Ζέκα, μάλιστα, ο Μάικλ Σάντος επιτέθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς, που προσπαθούσε να τους απομακρύνει και το βίντεο έγινε αμέσως viral.

Συνέπεια της έντασης που προκλήθηκε ήταν ο Βραζιλιάνος να κατηγορηθεί για επίθεση, αλλά σύμφωνα με την πλευρά της Κοπεγχάγης, το ίδιο θα συμβεί και στους δύο αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο συμβάν.

 

Τελευταία Νέα