Κούγιας: «Από τον Μάρτιο του '15 έχω τα συμβόλαια μεταβιβάσεως του ΠΑΣ»

Δημήτρης Τομαράς
Κούγιας: «Από τον Μάρτιο του '15 έχω τα συμβόλαια μεταβιβάσεως του ΠΑΣ»

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας στην εκδίκαση της υπόθεσης περί πολυιδιοκτησίας Ξάνθης - ΠΑΟΚ, αποκάλυψε πως έχει έγγραφα που αποδεικνύουν πως ο ΠΑΣ Γιάννινα ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Ρεάλ - Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Αλέξης Κούγιας έριξε και άλλο λάδι στην φωτιά στην υπόθεση περί πολυιδιοκτησίας της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ!

Οι ομάδες αυτές είναι ο Βόλος, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός προσθέτοντας πως έχει στα χέρια του τα έγγραφα που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές για τον ΠΑΣ. «Υποπτεύομαι στην πολυιδιοκτησία του ΠΑΟΚ ανήκει και ο Βόλος λόγω των πολλών δανεικών και των συμπεριφορών του Αχιλλέα Μπέου, ένας γνωστός δημοσιογράφος είπε ότι ανήκει και ο Παναιτωλικός. Αν στα πλέι άουτ που θα παίξει Βόλος, Ξάνθη, Παναιτωλικός έχεις τρεις θυγατρικές, καθορίζεις την τύχη τη δική μου», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ για να απαντήσει άμεσα ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας τονίζοντας πως οι Θεσσαλονικείς είναι στα δικαστήρια με τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Μην λες ότι θες. Είμαστε στα δικαστήρια με τον ΠΑΣ», για να έρθει νέα απάντηση από τον Αλέξη Κούγια ο οποίος αποκάλυψε πως έχει τα συμβόλαια στα χέρια του που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Από τον Μάρτιο του 2015 έχω τα συμβόλαια μεταβιβάσεως. Το 51% του ΠΑΣ. Ανέφερα πως είναι ο συνέταιρος του Συγγελίδη. Δεν έχω συμβόλαια μεταβιβάσεως ούτε του Βόλου ούτε άλλων» τόνισε στη συνέχεια ο γνωστός ποικολόγος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα