Μπαρτσελόνα: Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Σέρτζι Ρομπέρτο

Μπαρτσελόνα: Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Σέρτζι Ρομπέρτο

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Σέρτζι Ρομπέρτο

bet365

Το... νοσοκομείο της Μπαρτσελόνα δεν σταματάει να μαζεύει «ασθενείς», με τελευταίο τον Σέρτζι Ρομπέρτο.

Ο... περονόσπορος καλά κρατεί στην Μπαρτσελόνα. Μετά τους σοβαρά τραυματίες Λουίς Σουάρες (ίσως προλάβει μερικά παιχνίδια) και Ουσμάν Ντεμπελέ (εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν), αλλά και τον Τζόρντι Άλμπα, ο οποίος θα λείψει για μερικές ημέρες ακόμα, ο Κίκε Σετιέν θα στερηθεί για έναν μήνα και των υπηρεσιών του Σέρτζι Ρομπέρτο.

Ο Καταλανός μέσος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούνταν κυρίως ως δεξί μπακ, θα μείνει τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός δράσης, λόγω μυϊκού τραυματισμού στον προσαγωγό του δεξιού μηρού.

Με δεδομένο ότι Σέρτζι Ρομπέρτο και Τζόρντι Άλμπα λογίζονται ως τα βασικά ακραία μπακ, η Μπάρτσα θα πάει με Νέλσον Σεμέδο και Ζούνιορ Φίρπο αντίστοιχα στα πολύ κρίσιμα παιχνίδια με τη Νάπολι στο Champions League και, βεβαίως, το «Clasico» με την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (Κυριακή 01/03).

Με τον Σετιέν, ο Σέρτζι Ρομπέρτο ξεκίνησε ως στόπερ σε σύστημα με τρεις αμυντικούς, στη συνέχεια έπαιξε ως δεξί μπακ σε διάταξη 4-3-3, στο πλαίσιο της οποίας χρησιμοποιήθηκε ως εσωτερικός δεξιός χαφ, ακόμα και ως εξτρέμ.

Σέρτζι Ρομπέρτο, Άλμπα, Σουάρες και Ντεμπελέ, όπως είναι φυσικό, έμειναν εκτός από την αποστολή για τον πρώτο αγώνα με τη Νάπολι για τους «16» του Champions League (Τρίτη 25/02, 22:00), στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, παρ' ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα