Κι αν λείψει ο Ράσφορντ... κλαψ' τα Σόλσκιερ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Κι αν λείψει ο Ράσφορντ... κλαψ' τα Σόλσκιερ!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα τσέκαρε το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στο «Άνφιλντ», διάβασε για την πιθανότατη απουσία του Μάρκους Ράσφορντ από τη Γιουνάιτεντ και σκέφτεται πως η Λίβερπουλ θα κάνει περίπατο.

Καλησπέρα φίλοι μου!

Ξέρω, παίζει η Μίλαν σήμερα, παίζει η Παρί, παίζει η Μπαρτσελόνα, έχει ... ψωμάκι η μέρα.

Και με τη συννεφιά αυτή και την παγωνιά που σκάει κατά διαστήματα, είναι ωραίο το σπίτι, το καφεδάκι και η μπαλίτσα! Αλλά κάτι τέτοιες μέρες, για εμένα υπάρχει μόνο το ντέρμπι ρε παιδιά...

Το... κανονικό, το μεγάλο ντέρμπι. Όσο κι αν αυτή η Γιουνάιτεντ δεν προσφέρεται για ντέρμπι. Και για να σας προλάβω, ναι πήρε τη Σίτι. Και; Τι ακολούθησε; Τα γνωστά... Μια άσπρο μια μαύρο!

Αυτή η Λίβερπουλ και συγκεκριμένα αυτή η άμυνα της Λίβερπουλ, δεν μπορεί να φοβηθεί ούτε τον Μάτα, ούτε τον Μαρσιάλ μόνο του, ούτε τον Γκρίνγουντ. Πως να το κάνουμε; Και το 1-1 του πρώτου αγώνα ήρθε σε μια από τις χειρότερες μέρες της ομάδας του Κλοπ αν θυμάστε.

Στο «Άνφιλντ» είναι... πολύ διαφορετικά τα πράγματα και θα τολμήσω να μη δώσω ελπίδα στους «κόκκινους διαβόλους» σε αυτό το ματς. Να με αγαπάτε και οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ όμως, εντάξει;

Το μόνοπλευρο σκορ με Over 1,5 τέρματα πληρώνει στο 2,75 και δεν μπορώ να το πετάξω. Το είδα, μου άρεσε και σας το λεω κι εσάς γιατί αυτή η σχέση μου με εσάς, φίλοι αναγνώστες, είναι πολύ σημαντική για εμένα!

Και άντε, επειδή ξέρω πόσο μερακλήδες είστε, θα σας βάλω και μια έμπνευση της στιγμής. Λοριάν – Παρί για το Coupe de France, στο Ν/G που μπορεί να εντοπιστεί στο 1,78!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα