Με «αλεπούδες» και «λύκους» για... ταμείο!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Με «αλεπούδες» και «λύκους» για... ταμείο!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα παραδέχεται πως έβαλε γνώμονα και το συναίσθημα στις επιλογές που έκανε για το στοιχηματικό ενδιαφέρον στα Σαββατιάτικα παιχνίδια της Premier League.

Καλημέρα φίλοι μου!

Ξέρω γκρινιάζει ο Γκουαρδιόλα, ξέρω γκρινιάζει ο Κλοπ, αλλά εγώ... βαρέθηκα που είχε Κύπελλο στην Αγγλία την περασμένη εβδομάδα. Όταν δεν έχει Premier League κάτι με πιάνει και νομίζω πως... σταματάει ο κόσμος. Και να με συγχωράνε ο Πεπ και ο Γιούργκεν για την κούραση που έχουν τραβήξει όλες αυτές τις μέρες, αλλά πόσο όμορφη είναι η μπάλα στην Αγγλία για εμάς που... την βλέπουμε από τον καναπέ και δεν λαχανιάζουμε πάνω – κάτω στο γήπεδο.

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον με πήγε στο King Power και το Molineux γι' αυτό το Σάββατο και η αλήθεια είναι ότι πήγα πρώτα στο διάβασμα της Λέστερ και τη Γουλβς γιατί... ε, είναι ωραίες ομαδούλες ρε! Τις χαίρεσαι!

Είναι ο... επαναληπτικός του εκπληκτικού 9-0 στο οποίο είχε φτάσει η Λέστερ στο St. Mary's πριν από καιρό, όταν και είχε πάρει την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη από καταβολής Premier League. Τι κρίμα να μην έχουμε ένα πιο ανοιχτό πρωτάθλημα δίχως τέτοια απόσταση της Λίβερπουλ από τους διώκτες της, για να βλέπαμε αν θα μπορούσε ξανά η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να θεωρηθεί ισχυρή διεκδικήτρια του τίτλου!

Οι «αλεπούδες» φιλοξενούν τη Σαουθάμπτον στο King Power Stadium και το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς σε αυτό το ματς είναι τα γκολ. Κάτι η τρομερή φόρμα στην οποία βρίσκεται η Λέστερ, κάτι η επιθυμία της Σαουθάμπτον για εκδίκηση, έχοντας βρεθεί σε καλά φεγγάρια, δεν αφήνουν αδιάφορο το 3,00 της νίκης των γηπεδούχων με συνδυασμό G/G...

Κοιτούσα λίγο και την συμπαθέστατη Γουλβς για την οποία η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα έτσι όπως ηττήθηκε στο «Άνφιλντ» και έμεινα με το «γαμώτο» στην ήττα από τη Γουότφορντ, ωστόσο, το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ είναι τέτοιο που προσφέρει τεράστια ευκαιρία στην ομάδα του Νούνο Σάντο. Μέτρησα όσους θεωρούνται αμφίβολοι για τον Στιβ Μπρους και μου βγήκαν 12 ρε παιδιά!

Και πρέπει η Γουλβς να ξεπεράσει το κακό αποτέλεσμα από τους «hornets» και την ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο, όπου δεν δέχθηκε ούτε τελική στην εστία της. Το 1/1 ημίχρονο/τελικό το βρήκα στο 2,10 και έτσι όπως είναι αυτή η Νιούκαστλ, δεν ξέρω αν θα το αποφύγει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα