Κούγιας: «Προσοχή στο δρεπάνι, Τριαντάφυλλο Πασαλίδη»

Gazzetta team
Κούγιας: «Προσοχή στο δρεπάνι, Τριαντάφυλλο Πασαλίδη»

bet365

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης έκανε ένα άσχημο μαρκάρισμα στον Γκιγιέρμε κι ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε με τον δικό του τρόπο στο περιστατικό.

Premier League: Χιλιάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Γκιγιέρμε αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του «Κολοκοτρώνης» ύστερα από το άσχημο χτύπημα που δέχτηκε από τον Πασαλίδη, ο οποίος απολογήθηκε κιόλας.

Στον Ολυμπιακό είναι ενοχλημένοι απ' αυτό αλλά φαίνεται ότι κι ο Κούγιας δεν άφησε το περιστατικό να περάσει στο... ντούκου!

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

1. Μετά το τέλος του αγώνα, βλέποντας live τον αγώνα και παρά το ότι χάσαμε, έδωσα συγχαρητήρια στον Σιδηρόπουλο και τους συνεργάτες του για τη διαιτησία τους.

Όμως το βράδυ βλέποντας από τις αθλητικές εκπομπές τις φάσεις του αγώνα, διαπίστωσα ότι στο πρώτο τυχερό γκολ που δεχθήκαμε έχει προηγηθεί καταφανέστατο επιθετικό φάουλ με χέρι του Βέλλιου, το οποίο ο χειριστής του VAR, όπως είχε υποχρέωση, το υπέδειξε στον Σιδηρόπουλο, ο οποίος παρά το ότι το είδε, όπως το είδαν και εκατομμύρια τηλεθεατές, δεν ακύρωσε το γκολ, με αποτέλεσμα να έχουμε αλλοίωση του αποτελέσματος.

Ο ίδιος διαιτητής, ενώ είδε το πέναλτι που έκανε ο Βέλλιος, δεν το καταλόγισε, αλλά υποχρεώθηκε να το καταλογίσει κατόπιν υποδείξεως του χειριστού του VAR.

Δυστυχώς σε ένα παιχνίδι που είχαμε 24 τελικές έναντι 3 μόνο τελικών του Ατρομήτου λόγω Σιδηρόπουλου αλλοιώθηκε τόσο το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά επηρεάστηκε και η εξάδα.

Να δούμε τι θα δούμε μέχρι το τέλος...

2. Είδα το βράδυ στις αθλητικές εκπομπές το δολοφονικό φάουλ του νέου «τσεκουριού» του ελληνικού ποδοσφαίρου Τριαντάφυλλου Πασαλίδη εις βάρος ενός εκ των καλυτέρων ποδοσφαιριστών του ελληνικού ποδοσφαίρου του Γκιγιέρμε και θυμήθηκα το τι έκανε αυτό το «τσεκούρι» εις βάρος του ποδοσφαιριστού μας Μπούστος πριν μια βδομάδα με τον Αστέρα Τρίπολης, όταν ο Τζοβάρας σε εγκληματικότερο χτύπημα δεν έδειξε ούτε φάουλ και ο Ζαχαριάδης από το VAR, που χτες ως πρώτος στην αγαπημένη του ΑΕΚ έδωσε πέναλτι γιατί ο Χούλτ πάτησε ένα σαπούνι και γλίστρησε, δεν υπέδειξε τίποτα ούτε έκανε καν ανασκόπηση της φάσης.

Κύριοι διαιτητές προσοχή σε αυτό το νέο δρεπάνι του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη!

Θα κόψει τη μπάλα σε πολύ κόσμο…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα