Ζοσέ, (ξανα)φτιάξε μας τα Σαββατοκύριακα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ζοσέ, (ξανα)φτιάξε μας τα Σαββατοκύριακα!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα δηλώνει χαρούμενος με την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στο ποδόσφαιρο και τον στηρίζει για την επαναφορά της Τότεναμ στις καλές αγωνιστικές ημέρες.

Καλημέρα καλοί μου φίλοι!

Ναι, είμαι ενθουσιασμένος. Ο Ζοσέ επέστρεψε! Και να με συμπαθάτε, αλλά είδα κάτι διαφορετικό πάνω του. Έναν άλλον αέρα ρε παιδί μου. Έναν πιο ήρεμο άνθρωπο. Πιο χαλαρό. Δεν ξέρω αν πέρασε καλά το καλοκαίρι και πόσα μπάνια έκανε αφού δεν είχε προετοιμασίες και εκνευριστικά ταξίδια στις Αμερικές και τις Αυστραλίες, αλλά είδα ότι το προσωπάκι του έλαμπε και ήταν πράο.

Και γι' αυτό φίλε αναγνώστη χαίρομαι πάρα μα πάρα πολύ που τον ξαναβλέπω. Γιατί ρε γαμώτο, είναι το... αλατοπίπερο σε αυτή την Premier League όπως κι αν το κάνουμε. Ξεπερασμένος; Βελτιωμένος; Εξελιγμένος; Πώς θέλετε να τον πούμε; Όποια άποψη κι αν έχει ο καθένας, δεν μπορεί να μην τον χαρακτηρίσει... τυπάρα από τις λίγες!

Και αυτή την τυπάρα θέλω να τη στηρίξω φίλοί μου. Ειδικά μετά το βίντεο που δημοσιοποίησε η Γουέστ Χαμ ανήμερα της πρόσληψης του μεγάλου Ζοσέ, με τα γκολ που έχει δεχθεί κατά καιρούς στα ματς που έχει κοντράρει τα «σφυριά» ως κόουτς των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ε, δεν το κάνεις αυτό. Είναι φάουλ αδέρφια. Και το 1,85 της νίκης της Τότεναμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου κόντρα στη Γουέστ Χαμ, το θεωρώ εξαιρετικό παιδιά.

Από εκεί και πέρα, έχουμε και το ντερμπάκι στο Μάντσεστερ. Η Σίτι απέναντι στην Τσέλσι. Μια ομάδα που αν λειτουργήσουν όλα τα γρανάζια της αρμονικά σε κάνει να λες... βοήθα Παναγιά μου, απέναντι σε κάτι πιτσιρίκια που ανάθεμα κι αν σταματούν να τρέχουν και να διασκεδάζουν. Μπράβο και στις δύο. Εύγε!

Και ένα εύγε παραπάνω στον Φράνκι τον Λάμπαρντ για τη δουλειά που έχει κάνει στους «μπλε». Για να είμαι ειλικρινής όμως, φίλοι μου, δεν ξέρω αν αυτά τα παιδιά είναι έτοιμα για την απάντηση των Πρωταθλητών μετά την ήττα (3-1) που υπέστησαν εκείνοι από τη Λίβερπουλ πριν τη διακοπή. Γι' αυτό θα δώσω ένα αβαντάζ στους αστέρες του Πεπ και το 1,76 του συνδυασμού νίκης της Σίτι με Over 2,5 τέρματα στο ματσάκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα