Στα «ζαχαρωτά»... λέμε ναι

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Στα «ζαχαρωτά»... λέμε ναι

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα μετά το 2x2 με Ολυμπιακό στη... διαβολοβδομάδα της Euroleague καταπιάνεται ξανά με το αγαπημένο του διεθνές ποδόσφαιρο.

Καλησπέρα φίλοι μου!

Ναι, αυτή τη φορά θα ευλογήσω λιγάκι τα γένια μου γιατί όπως και να 'χει, από τα... ελληνικά, τα πάμε μια χαρά. Δυο σερί Over στα ματς του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μακάμπι, άσχετα αν το αποτέλεσμα της Παρασκευής για τους φίλους μου τους Πειραιώτες ήταν τέτοιο που... χρειάστηκαν μια δυνατή ρωσική βότκα για να συνέλθουν.

Το μπασκετάκι το αφήνω για λίγο στην άκρη γιατί πως να το κάνουμε; Θυμάμαι γκρίνιαζε και η γυναίκα, αλλά το ποδοσφαιράκι και τα διεθνή δεν μπορώ να τα κόψω!

Στο «Γκούντισον Παρκ», αν επιβεβαιωθεί και η φήμη πως ο Χάρι Κέιν έμεινε εκτός αποστολής φίλοι μου, νομίζω πως η Έβερτον θα έχει το πάνω χέρι. Άλλωστε, η Τότεναμ δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ στις τελευταίες 11 εξορμήσεις στην Premier μετρώντας 9 ήττες και 2 ισοπαλίες, έχοντας μάλιστα δεχθεί τουλάχιστον δυο γκολ στις 9 από αυτές τις 11 περιπτώσεις που σημείωσε αρνητικό αποτέλεσμα. Δεν είναι καθόλου κακό το 2,66 για τα «ζαχαρωτά» που προέρχονται από άξια πρόκριση στα προημιτελικά του Carabao Cup βγάζοντας επιτέλους λίγο πείσμα και αποτελεσματικότητα.

Πολύ ενδιαφέρον είναι και το παιχνίδι στο «Ζοφρουά Γκισάρ», με τη Σεντ Ετιέν να υποδέχεται τη Μονακό, τις δύο ομάδες στην ισοβαθμία των 15 πόντων και μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη! Οι Μονεγάσκοι δείχνουν να σκοράρουν αρκετά εύκολα στα παιχνίδια τους, έχοντας μείνει στο «μηδέν» πριν από έναν μήνα, ενώ, ξεπέρασαν την ήττα από τη Μονπελιέ με τρεις νίκες στα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η... Ευρωπαία Σεντ – Ετιέν, αφού συμμετέχει στο Europa League, έχει σερί έξι αγώνων δίχως ήττα, αρέσκεται στα λίγα γκολ που της χαρίζουν κάτι από τα ματς που δίνει και αρχίζει να παρουσιάζει κάτι που δείχνει αρκετά σταθερό.

Δεν θα μου έκανε εντύπωση φίλοι μου αν δεν άνοιγε καθόλου αυτό το ματς παρά τις επιθετικές διαθέσεις της Μονακό. Στο 2,10 το Under 2,5 τέρματα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα