Το μεγάλο ντέρμπι και... ο φίλος μου ο Μπενεντέτο

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Το μεγάλο ντέρμπι και... ο φίλος μου ο Μπενεντέτο

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα περιμένει να... συνδεθεί με Μάντσεστερ νωρίς το απόγευμα και έχει κρατήσει το καλό για το βράδυ, «ταξιδεύοντας» στη Μασσαλία.

Καλησπέρα φίλοι μου!

Άργησα λίγο σήμερα, το χθεσινοβραδινό κοντοσούβλι φταίει... Είπα να προετοιμαστώ ψυχολογικά και... σωματικά για το μεγάλο ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» φροντίζοντας να έχω δυνάμεις, είπαμε “πάμε να τσιμπήσουμε” και καταλήξαμε όπως όλοι μπορείτε να φανταστείτε. Κάνοντας χώρο... για τα πιάτα!

Έπεσε βαρύ είναι η αλήθεια, αλλά όλα στρώνουν όσο περνάει η ώρα και έρχονται τα ματσάκια φίλοι μου! Και για σήμερα, η αλήθεια είναι πως με το ρίσκο που μπορεί να κρύβει ένα ντέρμπι, δεν πήρα πολύ τα μάτια μου πάνω από το ματς της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ και θεωρώ πως βρήκα και μια ευκαιριούλα στη Γαλλία...

Η αλήθεια είναι πως παω... με τη μάζα στο συγκεκριμένο ντέρμπι. Πραγματικά δεν γίνεται να βρεθεί εύκολα κάποιος που να μη στηρίξει τη Λίβερπουλ για το θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι. Ναι μεν είναι ντέρμπι, ναι μεν θα υπάρξει πολύ μεγαλύτερη προσοχή και από τις δύο, ωστόσο, μπορούμε να... τιμήσουμε τη Γιουνάιτεντ για την προσπάθεια που θα κάνει. Το ενδεχόμενο να σκοράρει κι εκείνη πέρα από τους «κόκκινους» σε συνδυασμό με τη νίκη για την ομάδα του Κλοπ πληρώνει στο 3,50. Διαφορετικά, υπάρχει και το «διπλό» που βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα με το 1,85 στο οποίο εντοπίζεται λίγες ώρες πριν από το ματς.

Και πάμε στην Μαρσέιγ του πολύ αγαπημένου μου και ενός ανθρώπου που θα ήθελε πολύ να έχω φίλο. Τη ζηλεύω την τρέλα του ρε παιδιά... Η Μαρσέιγ του Ντάριο Μπενεντέτο αντιμετωπίζει το Στρασβούργο και η αλήθεια είναι ότι μόλις έπεσε το μάτι μου στις αποδόσεις, δεν κατάφερα να κρατηθώ. Στο 1,94 η νίκη για τους Μασσαλούς στο αποψινό παιχνίδι στο «Βελοντρόμ», παρά τα προβληματάκια που έχει και τις απουσίες η ομάδα του Αντρέ Βίλας – Μπόας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα