Σιγά που θα έλειπε ο γεροΓιοβάισα από τους μεγάλους τελικούς!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Σιγά που θα έλειπε ο γεροΓιοβάισα από τους μεγάλους τελικούς!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα δεν το βάζει κάτω και κάνει τις προβλέψεις του για τον μεγάλο τελικό του Europa League στο Μπακού! Η... έκπληξη με συγκεκριμένο σκόρερ!

Ξέρω, ξέρω, θα μιλήσω για γκολ, θα πάτε όλοι στο Under. Θα πω για σημείο, θα τρέξετε όλοι στο αντίθετο.

Αλλά!

Είμαι εδώ για να συνεχίσω να παλεύω φίλοι μου και ν' αποκαταστήσω τη φήμη και την τσέπη μου. Άλλωστε, τελικό έχουμε μπροστά μας, είναι δυνατόν να σας αφήσω έτσι δίχως την κουβεντούλα μας και τα πονταρίσματα;

Και επειδή εκεί στο Μπακού δεν έχουν μπει ούτε για λίγο σε... mood διεξαγωγής τελικού ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θα το κάνουμε εμείς στέλνοντας όλη τη θετική μας ενέργεια. Καλά να 'ναι τα παιδιά να μην τραυματιστεί κανείς από αυτούς που θα πιάσουμε στο στόμα μας και ας μην κερδίσουμε ποτέ!

Παίξε νόμιμα… πρώτο τραπέζι vista (21+)

Τώρα, ήρθε η ώρα να ... μιλήσουμε σοβαρά.

Λόγω γενικότερης νοοτροπίας των «μπλε» από τη φύση του συλλόγου σε μεγάλες περιστάσεις όπου διακυβεύεται τρόπαιο, η αλήθεια είναι ότι το 1,67 της κατάκτησης του Europa League από τους «μπλε» όπου κι όπως κριθεί το παιχνίδι, δεν γίνεται να μην το δει κάποιος.

Με γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στα τρία από τα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια των Λονδρέζων που υπήρξε σκορ στις αγγλικές διοργανώσεις, το ένα τέρμα στα πρώτα 45 λεπτά, άσχετα από τον κρίσιμο χαρακτήρα της αναμέτρησης και την παραπάνω προσοχή που ίσως επιδείξουν και οι δύο φιναλίστ, πληρώνει στο 2,65.

Και κάπου εδώ, φίλοι μου, θα σας μιλήσω για την... έμπνευση!

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Είχα μια κουβέντα με φίλο μου, νωρίτερα το πρωί, κάθισα, το σκέφτηκα, το έψαξα και μου έκανε... κλικ εκείνη η αφάνα. Εκείνο το καλό παιδί. Εκείνο που θα μπει με φόρα στο ματς γιατί έδειξε την έντασή του και στην προπόνηση με την... αγκωνιά στον Ιγουαΐν.

Γκολ από αμυντικό σκέφτηκα. Χμμμ... Νταβίντ Λουίζ είδα... Απόδοση 29,00 είδα...

Έμπνευση είπαμε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα