Κοντά στον Εντουάρντο ο Ολυμπιακός!

Κοντά στον Εντουάρντο ο Ολυμπιακός!

Κοντά στον Εντουάρντο ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για μία σημαντική κίνηση την οποία προσπαθεί πολύ να κάνει ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό πεδίο.

Λειψία - Μπάγερν Μονάχου με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Ολυμπιακός τα τελευταία 24ωρα προχώρησε πολύ την μεταγραφή του Εντουάρντο Ενρίκε και πλέον βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού μέσου!

Ο 24χρονος Εντουάρντο πήγε στην Πορτογαλία, στην Μπελενένσες, το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός από την Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε και την Κοίμπρα και πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή σεζόν, με συνέπεια να ενδιαφερθούν για τη μεταγραφή του τόσο η Σπόρτινγκ, όσο και η Μπράγκα. Και οι δύο ομάδες έχουν καταθέσει προσφορές για τον Εντουάρντο, όπως κι ο Ολυμπιακός που όμως είναι πιο «ζεστός» από κάθε άλλη ομάδα στη μεταγραφή του.

Πρόκειται για κεντρικό χαφ, περισσότερο οκταροδεκάρι, παρά εξαροοκτάρι, για τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς κάνει σαν τρελός για να τον έχει στον Ολυμπιακό…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.