Άγιαξ στη Μαδρίτη... κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Άγιαξ στη Μαδρίτη... κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα θέλει να δει τον Άγιαξ να συνεχίζει μέχρι τέλους στο φετινό Champions League και να κλείνει ραντεβού με τη Λίβερπουλ στον τελικό της 1ης Ιουνίου.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είχα πολύ δύσκολη νύχτα φίλοι μου...

Και δεν ξέρω αν έφταιγε το επικό παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Μπαρτσελόνα, αλλά αν μπορούσα να επικοινωνήσω με τους Λόβρεν και Βαϊνάλντουμ που ρωτούσαν τους οπαδούς στα social media αν κατάφεραν να κοιμηθούν, θα τους έλεγα και τη δική μου ιστορία.

Κάτι τηγανίτες της κυράς θα μου κάθισαν βαριές, αλλά δεν θέλω να παραπονιέμαι μετά από αυτή τη μαγική νύχτα στο «Άνφιλντ». Και ναι, θα σου παραδεχθώ φίλε αναγνώστη ότι συγκινήθηκαν βλέποντας όλα όσα συνέβησαν στο φινάλε. Τι στιγμές, τι γήπεδο, τι DNA έχουν πια αυτοί εκεί στο Λίβερπουλ...

Σήμερα, όμως, έχουμε ακόμα ένα ματσάκι και νομίζω ότι θα ταχθώ με την επιθυμία της κοινής γνώμης. Δεν θέλω να δω αυτά τα ταλαντούχα παιδιά του Άγιαξ να χάνουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το ευρωπαϊκό τρόπαιο και το τρεμπλ για φέτος.

Απεριόριστα ειδικά στοιχήματα και καθημερινές προσφορές* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Είναι η χρονιά τους. Πρέπει να φτάσουν στο τέλος κι εκεί ας γίνει ό,τι θελήσει ποδοσφαιρικός Θεός. Αλλά μέχρι τότε, φίλοι μου, θα ήθελα να ξαναδώ αυτούς τους νεαρούς που κέρδισαν σεβασμό και χειροκρότημα, να το χαίρονται ξανά απόψε απέναντι στην Τότεναμ στο Άμστερνταμ. Για να χαρεί ξανά και ο Κρόιφ από ψηλά.

Ο Άγιαξ μετράει 15 νίκες στα τελευταία 17 παιχνίδια και εντός έδρας έχει ηττηθεί μόλις μια φορά με 24 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Απόψε, θα ξέρει ότι έχει κάβα και το εκτός έδρας γκολ από το Λονδίνο στην πολύ σημαντική νίκη που πήρε, ωστόσο, στις προηγούμενες φάσεις με Ρεάλ και Γιουβέντους απέτυχε να επικρατήσει μπροστά στο κοινό του. Κρατούσε τα καλά για τα εκτός έδρας ματς...

Η ισοπαλία στον αποψινό επαναληπτικό βρίσκεται στο 1,95 με τον άσο Draw No Bet, ενώ, σε ένα... πιο περίεργο, αλλά αρκετά πιθανό σενάριο, ο συνδυασμός της ισοπαλίας με γκολ και από τις δύο πλευρές, πληρώνει στο 4,10!

Αξεπέραστο live στοίχημα. Οι Καλύτερες αποδόσεις είναι εδώ! (21+)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα