Ο Σόλσκιερ κόντρα στον Σαλάχ και ο εγωισμός της Τσέλσι

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο Σόλσκιερ κόντρα στον Σαλάχ και ο εγωισμός της Τσέλσι

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα με αυτό τον καιρό έχει φροντίσει να έχει καφέ, γλυκό και φαγητά έτοιμα, ώστε να μην ξεκολλήσει τα μάτια του από τα σημερινά ντέρμπι στην Αγγλία!

Καλησπέρα φίλοι μου!

Ξέρω θα έπρεπε να είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες θερμοκρασίες από την παγωμένη Ρωσία, αλλά πιστέψτε με, αν δεν γίνω... σάντουιτς ανάμεσα σε κουβέρτες, δεν μπορώ να συνέλθω!

Και τι μέρα διάλεξε αυτή η Ωκεανίς για να έρθει σε εσάς τους Έλληνες... Έχουμε τεράστια ντέρμπι στο Μάντσεστερ και το Λονδίνο και άλλο που δεν θέλαμε ν' ακυρώσουμε καφέδες σε συμπαθέστατα ζεστά μπιστρό με παρέες...

Η αλήθεια είναι ότι αναζήτησα αποδόσεις για... μετατόπιση πάγκων από τον αέρα στα ελληνικά γήπεδα, αλλά δεν βρήκα κάτι κι έτσι ασχολήθηκα με το Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ και το Τσέλσι – Σίτι!

Παίξε νόμιμα… πρώτο τραπέζι vista (21+)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ κυνηγάει το ρεκόρ του ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Premier League που φτάνει στα 50 γκολ πιο γρήγορα από κάθε άλλον, μαζί με τους Μανέ και Φιρμίνο έχουν πετύχει 38 γκολ συνολικά φέτος, ωστόσο, με τους Ράσφορντ, Πογκμπά και Λουκάκου να προσφέρουν στο σκοράρισμα για τη Γιουνάιτεντ, δεν γίνεται να μη δει κανείς το G/G σε απόδοση 1,62.

Η κρισιμότητα του ντέρμπι, κυρίως για τη Λίβερπουλ και την υπόθεση της κορυφής, όσο φυσικά και για τη Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ που θέλει να σβήσει εκείνο το εις βάρος της 3-1 από τον πρώτο γύρο, ενδεχομένως να τις παρουσιάσει ιδιαίτερα προσεκτικές στο πρώτο ημίχρονο, όπου το Under 0,5 τέρματα πληρώνει στο 2,95!

Στον μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ, δεν νομίζω ότι θα δούμε ίδιο έργο με αυτό του Etihad πριν από λίγο καιρό, όταν η Τσέλσι απλά έγινε έρμαιο στις ορέξεις των παικτών του Πεπ Γκουαρδιόλα και δέχθηκε έξι γκολ δίχως απάντηση. Κρίνεται ένας τίτλος από αυτό το παιχνίδι και είναι πολύ διαφορετικό από το ματς του πρωταθλήματος.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Οι «μπλε» προετοιμάστηκαν μέσα από 40 κύματα για την αναμέτρηση, έχουν πληγωμένο εγωισμό, έχουν τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, την τιμωρία από τη FIFA και ψάχνουν να δώσουν απαντήσεις.

Να με... συμπαθάτε όσοι στηρίζετε Σίτι ή δεν βλέπετε φως στο τούνελ των «μπλε», αλλά εμένα μου αρέσει πολύ η απόδοση του 2,45 στη διπλή επιλογή του 1Χ για την ομάδα του Σάρι. Έχουμε και μια αδυναμία στο κλαμπ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα