Με Φορτούνη και Γκερέρο ο Ολυμπιακός «χτυπάει» πρόκριση!

Με Φορτούνη και Γκερέρο ο Ολυμπιακός «χτυπάει» πρόκριση!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Με Φορτούνη και Γκερέρο ο Ολυμπιακός «χτυπάει» πρόκριση!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα είναι έτοιμος να «ψηφίσει» Φορτούνη ή Γκερέρο για σκόρερ του Ολυμπιακού απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου, στην προσπάθεια των Πειραιωτών να… ξαναμπούν σε αεροπλάνο τη φετινή σεζόν για ευρωπαϊκή πόλη, έχοντας προκριθεί στους 16 του Europa League!

Καλησπέρα φίλοι μου!!

Τέτοιες εβδομάδες, με Champions League και Europa League υπάρχουν όλες οι εγγυήσεις , ώστε να περάσει κανείς καλά. Ματσάρες, θέαμα, συνήθως το κατάλληλο φαγητό και η σωστή παρέα. Ε, όταν έχεις δει Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Μπάγερν και Λίβερπουλ σε μια εβδομάδα, χρειάζεσαι και κάτι πιο έντονο, σαν το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Κίεβο, ώστε να «ανάψουν» λίγο περισσότερο τα πάθη!

Φυσικά και για να ρίξει κανείς και μια ματιά στις αποδόσεις που υπάρχουν για το παιχνίδι, που κάθε άλλο παρά λίγα ενδιαφέροντα πραγματάκια κρύβουν…

Ξεκινάμε; Για πάμε. Λέμε ότι ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί γκολ στο Κίεβο. Αληθές εκ των πραγμάτων. Αμ έλα που άντε και σκοράρει, ποιος εγγυάται πως πίσω δεν θα πιάσει πάλι… πλημμύρα; Άρα μπορεί ένα γκολ να μην είναι αρκετό. Άρα η επίθεση πρέπει να βγάλει «φωτιές» και το τελευταίο διάστημα μπορεί να το κάνει!

Μέχρι πριν μια εβδομάδα, ο Κώστας Φορτούνης ήταν αμφίβολος, με πόνους στον αστράγαλο και το ιατρικό επιτελείο από «πάνω» του ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Ντιναμό. Εκεί δεν έπαιξε πολύ καλά. Μετά ήρθε η ΑΕΚ. Κι εκεί ήταν ο… γνωστός Φορτούνης! Με πόνους ή χωρίς, τα έκανε όλα, σκόραρε δυο γκολ και πάει στην Ουκρανία για να… ολοκληρώσει το «έγκλημα»! Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, φέτος μετράει 14 γκολ στη σεζόν και το ενδεχόμενο να σκοράρει μέσα στο Κίεβο πληρώνει 3.60 στο στο pamestoixima.gr! Ο αρχηγός των Πειραιωτών θα είναι βασικός και οι οπαδοί τους ελπίζουν και καθοριστικός.

Βέβαια δεν γίνεται να τα κάνει όλα μόνος του, έτσι; Ναι κύριε Γκερέρο, σε σας απευθυνόμαστε! Μην γυρίζετε το κεφάλι σας αλλού. Καλός, χρυσός και άγιος ο Χασάν, που τα «κολλάει» διαρκώς το τελευταίο διάστημα, όμως ο Ισπανός θα χρειαστεί είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή απέναντι στη Ντιναμό, αφού ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί γκολ στο παιχνίδι. Μια κεφαλιά, όπως αυτή με τη Μίλαν ας πούμε, που θα έδινε πάλι απόψε προβάδισμα στην ομάδα του Μαρτίνς… Καλά δεν θα ήταν; Και με απόδοση 4.00 στο pamestoixima.gr! Ο Γκερέρο θα παίξει και όλοι θέλουν να πανηγυρίσουν μαζί του την πρόκριση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα