Ντεπάι... με την ευχή μου

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ντεπάι... με την ευχή μου

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα εναποθέτει τις ελπίδες του στον Ντεπάι και την παρέα του για το σημερινό ποντάρισμα στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Το περασμένο Σάββατο κάναμε το 2/3 αφού η Μπόρνμουθ αποφάσισε να μην παίξει καθόλου κόντρα στη Λίβερπουλ και να μην την απειλήσει για να πετύχει κάποιο γκολ που θα επιβεβαίωνε στο απόλυτο όλες τις προτάσεις μας, οπότε μια... τσαντίλα την έχω φίλε μου αναγνώστη.

Φτάσαμε στην πηγή και νερό δεν ήπιαμε, αλλά τι κάνουμε στα βαθιά; Κολυμπάμε, τσιτώνουμε και ο τολμών νικά! Ή καλύτερα... ο τολμών (θέλουμε να) πληρώνεται!

Αίμα κι άμμος (αλλά όχι... Πάνος Κιάμος στην προκειμένη) είναι η αναμέτρηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ με τη Λυών στην Ουκρανία. Είναι το μοναδικό ζευγάρι που θα κρίνει πρόκριση για να συμπληρωθούν οι 16 των νοκ-άουτ του Champions League, με τους Γάλλους να εμπνέουν λίγη εμπιστοσύνη παραπάνω.

Παίξε νόμιμα… πρώτο τραπέζι vista (21+)

Δίχως να έχουν παίξει για το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο αφού αναβλήθηκε η αναμέτρηση με την Τουλούζ λόγω των εντάσεων στη Γαλλία και με ικανοποιητικές εμφανίσεις στη φετινή ευρωπαϊκή διοργάνωση, η νίκη (διπλό) της γαλλικής ομάδας με συνδυασμό Goal-Goal πληρώνει στο 4,20!

Στην Τσεχία και το ματς της Βικτόρια Πλζεν απέναντι στη Ρόμα, η ανάγκη των γηπεδούχων να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για τη 3η θέση ανάλογα και με το αποτέλεσμα του αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Ρεάλ, οι αδυναμίες στην άμυνα των «τζιαλορόσι» και οι αλλαγές που θα κάνει Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, έχουν τοποθετήσει την απόδοση του Goal – Goal στην αναμέτρηση, στο 1,65.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Οι Ρωμαίοι τα έκαναν... μαντάρα στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με την Κάλιαρι έχοντας δεχθεί δυο γκολ και μάλιστα βλέποντας την αντίπαλό τους να διαμορφώνει το τελικό 2-2 με εννέα παίκτες στο φινάλε. Ναι μεν θα ψάξουν αντίδραση, αλλά ίσως όχι σε τελειωμένη υπόθεση όπως είναι για εκείνους το αποψινό ματς...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα