Μάντζιος: «Υπέροχο που είμαι πάλι στον Πανιώνιο, θα δουλέψουμε σκληρά»

Δημήτρης Ρούσσος
Μάντζιος: «Υπέροχο που είμαι πάλι στον Πανιώνιο, θα δουλέψουμε σκληρά»

bet365

Ευτυχισμένος που επέστρεψε στον Πανιώνιο και έτοιμος για δουλειά, που θα βελτιώσει την ομάδα, κυρίως στο διάστημα της διακοπής, δήλωσε ο Άκης Μάντζιος.

Εστω και στις καθυστερήσεις, ο Πανιώνιος γλίτωσε την ήττα από τον Λεβαδειακό (1-1), με τον Άκη Μάντζιο να αποφεύγει το αρνητικό ξεκίνημα στην Πλατεία.

Μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, στάθηκε στις περιπτώσεις του Άλμπεργκ και του Σαραμαντά και εμφανίστηκε βέβαιος για τη βελτίωση που θα επέλθει με τη δουλειά στο προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με επιθετική διάθεση και πίεση, ώστε να ανοίξουμε το σκορ γρήγορα, καθώς ο αντίπαλος αμύνεται με πολλούς παίκτες πίσω από τη μπάλα. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πάρα πολύ καλά στις πλευρές, πιέσαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Δυστυχώς δεν βρήκαμε δυο γκολ για να πάρεις τη νίκη, αλλά από το τίποτα και ο ένας βαθμός ήταν καλός. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια σε αυτές τις λίγες μέρες κι ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη».7

Για τη μέτρια εικόνα στο κέντρο: «Ξέραμε πως ο αντίπαλος θα παίξει με τρεις πίσω και τρεις στον άξονα. Τα καταφέραμε στα πλάγια, αλλά στο κέντρο με τόσους παίκτες ήταν εκ τω πραγμάτων δύσκολο να καταφέρουμε κάτι. Πρέπει να διορθώσουμε την ευκολία στα λάθη και την ψυχολογία μας. Τουλάχιστον καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, κάναμε καλή προσπάθεια».

Για το που θα επικεντρωθεί περισσότερο: «Σήμερα βελτιώσαμε τις στατικές φάσεις, παρότι δεν προλάβαμε να δουλέψουμε πολύ. Η αμυντική λειτουργία και τα λάθη που κάνουμε είναι ένας τομέας που πρέπει να βελτιώσουμε, διότι και σήμερα δεχθήκαμε γκολ χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα. Πρέπει να έχουμε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια μας και να γυρνάει η μπάλα, ώστε να έχουμε την κατοχή κατά το δυνατόν».

Για την επιστροφή του στον Πανιώνιο: «Νιώθω υπέροχα που γύρισα! Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα κάνουμε τα πάντα από την πλευρά μας ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας στη σεζόν. Είναι πολύ όμορφα που είμαι πάλι εδώ, σε μια ομάδα που πέρασα τόσα πολλά χρόνια».

Για την πίεση και την απαιτούμενη βελτίωση: «Ξέρω τι σημαίνει να είσαι στον Πανιώνιο. Δεν προλάβαμε να δουλέψουμε τόσο πολύ σε μια εβδομάδα. Θέλουμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε και στη διακοπή πιστεύω πως θα το κάνουμε ακόμα περισσότερο. Τότε θα αξιολογήσουμε και όλα τα παιδιά και θα δούμε τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας. Δεν είναι πάντα εύκολο να κάνεις πολλές αλλαγές, αλλά παράδειγμα είναι ο Άλμπεργκ και ο Σαραμαντάς, που έδειξαν πως μπορούμε να τους υπολογίζουμε»,

 

Τελευταία Νέα