Στην κίνηση των δρόμων... απαντάμε με ταμεία!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Στην κίνηση των δρόμων... απαντάμε με ταμεία!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα συμπονεί όσους κυκλοφορούν στους δρόμους και τρελαίνονται με την κίνηση, ετοιμάζοντας... καλούδια για τα αποψινά παιχνίδια του Champions League.

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Ξέρω, οι περισσότεροι από εσάς έχετε ρίξει ό,τι κατάρες θα μπορούσατε να σκεφτείτε από το πρωί όταν προσπαθήσατε να φτάσετε στις δουλειές σας ή να πάτε στον προορισμό σας ρε παιδί μου και είδατε αυτό που συμβαίνει στους δρόμους...

Μια μέρα είναι, θα περάσει. Και θα περάσει όταν το βράδυ καθίσουμε όλοι ν' απολαύσουμε το Παρί – Λίβερπουλ. Ή όποιο άλλο ματς θέλει ο καθένας! Και πως θα τα χαρούμε περισσότερο; Γνωρίζοντας ότι είχαμε έμπνευση όλη τη μέρα. Εγώ, έχοντας κάνει εξαιρετικά... μαθήματα διαχείρισης θυμού όταν είμαι σταματημένος με το αυτοκίνητο, κατάφεραν να διατηρήσω την ψυχραιμία και τη μελέτη μου σε καλά επίπεδα και επέλεξα για εσάς τα παρακάτω!

Παίξε νόμιμα… πρώτο τραπέζι vista (21+)

Το τελευταίο Under που έχει παρουσιάσει η Ντόρτμουντ εντοπίζεται στο 2-0 από την Ατλέτικο στις αρχές του μήνα, στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη διοργάνωση μετά το τρομερό 4-0 του Signal Iduna Park. Οι Βεστφαλοί δεν συνηθίζουν να μη σκοράρουν ή πατούν φρένο, από την άλλη η Μπριζ είναι ομάδα που σκοράρει, οπότε ο συνδυασμός της νίκης των γηπεδούχων με Over 2,5 τέρματα στην αποψινή αναμέτρηση βρίσκεται σε απόδοση 1,65.

Η Τότεναμ υποδέχεται την Ίντερ σε ένα ματς – τελευταία ευκαιρία για να διεκδικήσει μέχρι τέλους της συνέχειά της στο Champions League. Τα «σπιρούνια» του Ποτσετίνο εμφανίστηκαν... καλογυαλισμένα απέναντι στην Τσέλσι το απόγευμα του Σαββάτου, πήραν άνετη νίκη, έδειξαν σε αρκετά καλή κατάσταση και έχουν ψυχολογία για το αποψινό ματς, τη στιγμή που οι «νερατζούρι» χρειάζονται ακόμα και τον βαθμό για να περάσουν από σήμερα στα νοκ-άουτ. Δεν έχει εμπνεύσει εμπιστοσύνη φέτος στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις η Τότεναμ, στο 2,15 η διπλή ευκαιρία των Μιλανέζων για να φύγουν με το «εισιτήριο» των «16» από το «Γουέμπλεϊ».

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Τέλος, στη Μόσχα, η Γαλατασαράι θέλει απαραίτητα νίκη, έχει πάρει νίκη κόντρα στους Ρώσους στο προηγούμενο μεταξύ τους ματς και δείχνουν ικανοί να το επαναλάβουν, με το ποντάρισμα πάνω τους στην επιλογή του Draw no bet να πληρώνει σε απόδοση 2,10.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα