Κόντρα και στην... πανσέληνο

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Κόντρα και στην... πανσέληνο

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα έμαθε το πρωί ότι τ' άστρα δεν τον ευνοούν, αλλά θα πάει κόντρα σε όλα τα... ανάδρομα των τελευταίων ημερών για να πάει ταμείο!

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Ναι, όλα πάνε στραβά. Το ταμείο φαίνεται... με το κυάλι, το πρωί έκανα μια απόσταση 20 λεπτών σε 55' λόγω κίνησης και μόλις έφτασα στον προορισμό μου έγινα ακροατής κουβέντας για τα... ανάδρομα άστρα, τα ζώδια και την πανσέληνο που μας επηρεάζει!

Και είπα, αυτό είναι! Γι' αυτό η μπάλα δεν μας φέρεται καλά! Και τι κάνει ο επιμένων; Επιμένει. Αν νικάει, θα το δούμε πάλι το βράδυ!

Με τη νοοτροπία της επιμονής θα πρέπει να εμφανιστεί και η Τότεναμ στην... τελευταία ευκαιρία της για να διατηρήσει ελπίδες στον όμιλό της.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις (21+)

Στο Αϊντχόφεν, όσο κι αν η ομάδα του Ποτσετίνο έχει μόλις τέσσερις νίκες σε 16 εκτός έδρας αναμετρήσεις στο Champions League, οφείλει να τις κάνει... πέντε, έναντι της απόδοσης του 2,10 που εντοπίζουμε, για να πετύχει το στόχο της. Τέσσερα διαδοχικά «τρίποντα» στην Premier League για τους Λονδρέζους, που πάλεψαν και κόντρα στη Μπαρτσελόνα την περασμένη αγωνιστική της ευρωπαϊκής διοργάνωσης αλλά... Μπαρτσελόνα είναι αυτή.

Στο Λίβερπουλ, φίλοι μου, η συμπαθέστατη ομάδα του Κλοπ πρέπει κάποια στιγμή να ξαναπάρει τα πάνω της. Και για να γίνει αυτό πρέπει να ξαναπάρει τα πάνω του και ο Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος χάρισε τη νίκη επί της Χάντερσφιλντ το περασμένο Σάββατο, έβαλε τέλος σε ένα κακό σερί αγώνων δίχως να βρει δίχτυα και απόψε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα έχει την ευκαιρία ανάμεσα στους... υπόλοιπους που θα σκοράρουν (στο 3,10 η απόδοση του Over 2,5 τέρματα) να... ανοίξει τον χορό, στο 3,00!

Ακόμα καλύτερες αποδόσεις παίζουν εδώ (21+)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα