Ανεβαίνει ο «πυρετός» στη νέα σεζόν

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ανεβαίνει ο «πυρετός» στη νέα σεζόν

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα βάζει πλέον και τη Bundesliga στο μενού των αγώνων που μελετάει και καταλαβαίνει πλέον πως η νέα σεζόν... χτυπάει κόκκινο!

Καλημέρα καλοί μου φίλοι!

Ώρα να... φορτώσουμε! Μπαίνει και η Γερμανία στο κόλπο για τις στοιχηματικές μας προβλέψεις, Ιταλία και Ισπανία έχουν περάσει στη δεύτερη αγωνιστική, η Πρέμιερ έχει ήδη... φουλάρει και μπορούμε να δηλώσουμε ευτυχισμένοι, ακόμα κι αν φεύγει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού.

Μακάρι το καλοκαίρι να το κρατήσουμε μέσα μας αλλά και... στην τσέπη μας, με τη νέα αγωνιστική περίοδο να πατάει γκάζι!

Και επειδή τον τελευταίο καιρό μας πάει πολύ καλά (βλ. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στα προκριματικά, Τσέλσι και Μέσι πριν μια εβδομάδα και να μας ξεφεύγει μόνο ο Κριστιάνο) πάμε να συνεχίσουμε στη ρότα των κερδών.

Στο St.James' Park, η νέα, γεμάτη ενθουσιασμό αλλά και μικροπροβλήματα στην άμυνα, Τσέλσι, αντιμετωπίζει τη Νιούκαστλ. Οι «καρακάξες», αν και έχουν πραγματοποιήσει αξιόλογες εμφανίσεις κόντρα στην Τότεναμ και την Κάρντιφ στις πρώτες δύο αγωνιστικές, δεν παύουν να βρίσκονται σε πολύ περίεργη κατάσταση, με τον Ράφα Μπενίτεθ να έχει πρωταρχικό στόχο γι' ακόμα μια φορά, την επιβίωση της ομάδας στην Πρέμιερ. Οι «μπλε» του Λονδίνου, έχουν το απόλυτο μετά τα ματς με Χάντερσφιλντ και Άρσεναλ, παρουσιάζουν ευχάριστο ποδόσφαιρο, όμως ακόμα δεν έχουν βρει ισορροπία ανάμεσα σε επίθεση και άμυνα.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Έχοντας σκοράρει από νωρίς και στα δύο πρώτα ματς για τη νέα σεζόν, η Τσέλσι θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και η απόδοση να πάρει νίκη με κάλυψη ενός τέρματος στο χάντικαπ, βρίσκεται στο 2,75.

Στη Serie A, η Ίντερ έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην Τορίνο και κάθε άλλο παρά ιδανικό είναι το σενάριο για την προσπάθειά της να ξεπεράσει την ήττα από τη Σασουόλο στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στην Ιταλία. Οι «νερατζούρι» του Λουτσιάνο Σπαλέτι ξεκίνησαν τη σεζόν έχοντας χριστεί ως ένα από τα φαβορί που θα κοντράρουν τη Γιουβέντους για τον τίτλο, όπως το έκανε πέρυσι η Νάπολι, ωστόσο, το ματς με τη «Γκρανάτα» των Μπελότι και Φαλκέ, αναμένεται να ζορίσει τους Μιλανέζους. Σε απόδοση 2,55 η διπλή ευκαιρία υπέρ της Τορίνο ώστε να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το «Τζουσέπε Μεάτσα»...

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το τρέχον Σαββατοκύριακο έκανε σέντρα και η Bundesliga, με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ να... μπαίνει στο χορό σήμερα, Κυριακή, απέναντι στη Λειψία. Η Μπάγερν Μονάχου πήρε δύσκολη νίκη κόντρα στη Χόφενχαϊμ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής για να κάνει καλό ποδαρικό, πράγμα που ψάχνουν οι Βεστφαλοί στο επίσημο ντεμπούτο του Λουσιέν Φαβρ στον πάγκο. Με παθητικό περίπου στο 1,5 γκολ ανά παιχνίδι την περασμένη αγωνιστική περίοδο, η Λειψία πηγαίνει στο Signal Iduna Park ως αουτσάιντερ και η νικηφόρα πρεμιέρα για τη Ντόρτμουντ πληρώνει στο 1,72.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα