Η τεράστια δικαίωση του Ολυμπιακού με τη διαιτησία

Η τεράστια δικαίωση του Ολυμπιακού με τη διαιτησία

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του στο gazzetta γιατί οι καρατομήσεις στη διαιτησία δικαιώνουν πλήρως τα όσα έλεγε ο Ολυμπιακός όλη τη σεζόν

Η καρατόμηση ενός τόσου μεγάλου αριθμού διαιτητών κι εποπτών από την ΚΕΔ της ΕΠΟ αποτελεί πρωτίστως μεγάλη δικαίωση του Ολυμπιακού και των όσων υποστήριξε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Είναι πάρα πολύ απλό…

Ποιοι διαιτητές κι επόπτες έμειναν έξω; Μεταξύ άλλων…

Καλογερόπουλος. Βλέπε Ξάνθη-Ολυμπιακός (1-1) με το πέναλτι και την αποβολή που δεν έδωσε στα πρώτα λεπτά υπέρ του Ολυμπιακού

Αρετόπουλος. Βλέπε Ολυμπιακός-Ατρόμητος (0-1) με το πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ του Ολυμπιακού μετά το 0-1

Κατσικογιάννης. Βλέπε Απόλλων-Ολυμπιακός (1-0) με το πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις

Βάτσιος. Βλέπε Λαμία-ΑΕΚ (0-1) με το πέναλτι που έδωσε υπέρ της ΑΕΚ

Θάνος. Βλέπε ΑΕΚ-ΠΑΟ (3-0) με όλα όσα σφύριξε υπέρ της ΑΕΚ και Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (0-1) με το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ

Στυλιάρας. Βλέπε ΑΕΚ-ΠΑΣ (3-1) με το πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ του ΠΑΣ στο 0-0

Καλφάκης. Βλέπε ΠΑΣ-ΠΑΟΚ (1-3) με το οφσάϊντ γκολ που κατακύρωσε στο 0-1

Κουντουρέλης. Βλέπε Πλατανιάς- ΠΑΟΚ (0-1) με το κανονικό γκολ που δεν μέτρησε υπέρ του Πλατανιά στο 0-0

Σίπκας. Βλέπε Ξάνθη-ΑΕΚ (1-1) με το οφσάϊντ γκολ της ΑΕΚ, αλλά και ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (2-1) με το τεράστιο λάθος να κόψει με δήθεν οφσάϊντ επίθεση για γκολ του Ατρόμητου στο 0-1

Θα προσέξατε, βέβαια, ότι μιλάμε για 11 περιπτώσεις αλλοίωσης αποτελεσμάτων, όλες εις βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ! Εξ ου κι η απόλυτη δικαίωση του Ολυμπιακού στα περί διαιτησίας στο φετινό πρωτάθλημα.

Τώρα, άμα πάμε και σε «λεπτομέρειες» εποπτών που αποπέμφθηκαν, τύπου Βλάσση (Λαμία-Ολυμπιακός) και Κουράκη (Ολυμπιακός-Παναιτωλικός), με όλα τα λάθη τους εις βάρος του Ολυμπιακού, εκεί θα χάσουμε το μέτρημα!

Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι τέλειωσαν διαιτητές που είχαν προκαλέσει με τις εις βάρος του διαιτησίες σε παιχνίδια του με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (βλέπε Καλογερόπουλος και Μάνταλος). Τώρα, αναφορικά με τον Παπαπέτρου, τον οποίο επίσης θυμόμαστε για τις διαιτησίες του σε παιχνίδια Ολυμπιακού-ΑΕΚ, και ο οποίος παρέμεινε στους πίνακες, ο Ολυμπιακός δεν έχει παρά μία επιλογή: να απαιτήσει να μην ξανασφυρίξει παιχνίδι του ο συγκεκριμένος ρέφερι.

Όπως π.χ. δεν σφύριζε ποτέ την ΑΕΚ ο Κίζας πέρσι κι όπως δεν σφύριξε ποτέ τον ΠΑΟΚ ο Καλογερόπουλος φέτος…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.