Σαμπράνο: «Ο Σαββίδης θέλει να με φέρει στον ΠΑΟΚ»

Σαμπράνο: «Ο Σαββίδης θέλει να με φέρει στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Σαμπράνο: «Ο Σαββίδης θέλει να με φέρει στον ΠΑΟΚ»

bet365

Την πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να αγοράσει τα δικαιώματα του από τη Ρούμπιν Καζάν αποκάλυψε ο Κάρλος Σαμπράνο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Περουβιανός αμυντικός τόνισε ότι η σχέση του και το συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα είναι περίπλοκα, αλλά όπως είπε στην εφημερίδα «Metrosport», ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τα δικαιώματά του.

Νορβηγία – Β. Ιρλανδία με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί πέναλτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Πιο αναλυτικά είπε:

Για το αν υπάρχει πιθανότητα παραμονής του στον ΠΑΟΚ και του χρόνου:

«Είμαι εδώ για ένα χρόνο ως δανεικός, αλλά στην πρόσφατη εκδήλωση που έκανε η ομάδα ο πρόεδρος μου είπε ότι θα ήθελε να αγοράσει τα δικαιώματα μου από την Ρούμπιν στην οποία ανήκω. Ακόμη όμως είναι νωρίς, το μυαλό μου είναι στο ποδόσφαιρο και στο πως θα βοηθήσω την ομάδα να πάρει τον τίτλο. Ο κ. Σαββίδης θέλει να με φέρει στον ΠΑΟΚ για μόνιμα, η αλήθεια είναι όμως ότι η κατάσταση με την Ρούμπιν Καζάν είναι λίγο περίπλοκη».

Για τον στόχο του με το Δικέφαλο:

«Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να δουλέψουμε σκληρά με τους συμπαίκτες μου και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας. Θέλουμε πολύ να φέρουμε τον τίτλο στην Τούμπα και για αυτό θα δώσουμε όλοι το 100%».

Για το ενδιαφέρον της Βαλένθια:

«Το διάβασα και εγώ για τη Βαλένθια μου το είπε και ο ατζέντης μου. Εγώ όμως δεν έχω καμία διάθεση να φύγω. Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ και να παίζω. Να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα