Λαΐφης: «Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω, συγχαρητήρια στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Λαΐφης: «Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω, συγχαρητήρια στην Ελλάδα»

bet365

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης μίλησε μετά την ήττα από την Ελλάδα και μίλησε για την προσπάθεια των Κύπριων για ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, άξιζαν.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του ΡΙΚ:

«Το παλέψαμε, δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις. Νομίζω δικαιούμασταν κάτι παραπάνω σίγουρα. Από λάθος δικό μας έγινε το 1-1. Ζητώ συγγνώμη απ’ τους συμπαίκτες μου. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε ακόμα ένα τεστ την Τρίτη, θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και μετά θα αρχίσουμε προετοιμασία για την επόμενη διοργάνωση. Μπράβο στα παιδιά, συγχαρητήρια στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του, ο Τζέισον Δημητρίου ανέφερε: «Πιστεύω ότι κάναμε καλό παιχνίδι, το ελέγξαμε στην μεγαλύτερη διάρκεια. Τα δώσαμε όλα και είναι κρίμα που δεν πήραμε κάτι στο τέλος.

» Νομίζω ήμασταν άτυχοι σε κάποιους αγώνες και δεν πήραμε αυτό έπρεπε. Πιστεύω μέλλον είναι λαμπρό. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλό προπονητή. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον».

Τέλος, ο Γιώργος Οικονομίδης είπε: «Όλος ο κόσμος είδε την προσπάθεια μας. Θα μιλήσουμε για διαφορετικό παιχνίδι αν δεν δεχόμασταν την ανατροπή γρήγορα. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η Ελλάδα μπορεί να ήταν και λίγο πιο τυχερή και πήρε την νίκη. Όταν μιλάμε για Εθνικό επίπεδο στόχος είναι η νίκη. Σε μια προπόνηση δεν θέλει κανείς να χάνει πόσο μάλλον σε τέτοια παιχνίδια.

» Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα μας. Είναι ένας στόχος που έχουμε όλοι στην Εθνική μας ομάδα. Αυτές τις δύο διοργανώσεις ήμασταν αρκετά κοντά αλλά κάτι μας έλειψε. Λίγο η τύχη, λίγο το ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι Πιστεύω πολύ σ΄αυτή την ομάδα, στην συνέχεια θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να το καταφέρουμε».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα