Το πιθανό σχήμα της Κύπρου με Ελλάδα

Δημήτρης Τομαράς
Το πιθανό σχήμα της Κύπρου με Ελλάδα

bet365

Ο Σιμόν ετοιμάζει σχήμα 4-2-3-1 για το Κύπρος - Ελλάδα με τον φορ Πιέρο Σωτηρίου ως την αιχμή του δόρατος στην επιθετική γραμμή των Κυπρίων.
Οι Χριστοφή, Εφραίμ και Ντόσα Τζούνιορ δεν είναι διαθέσιμοι για την Κύπρο. Ένα πιθανό σχήμα με 4-2-3-1 είναι: Παναγή κίπερ, δεξί μπακ Τζέισον Δημητρίου, κέντρο άμυνας με Κατελάρη και Λαϊφη και αρ. μπακ ο Μαρκάσα.
Στον άξονα οι Αρτυματάς και Λαμπάν, δεκάρι ο Χαρ. Κυριάκου, δεξί εξτρέμ ο Χαραλαμπίδης και αριστερά ο Αβραάμ. Στράικερ θα είναι ο Πιέρος Σωτηρίου. Για εξτρέμ οι Κύπριοι έχουν υποψήφιο και τον Μακρή και για φορ τον Μυτίδη. Στην αποστολή των Κυπρίων είναι οι: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Φάνος Κατελάρης, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μάριος Αντωνιάδης, Γιώργος Μερκής, Ρενάτο Μαρκάσα, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Γιώργος Βασιλείου, Γρηγόρης Κάστανος, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Νικολάου, Βασίλης Παπαφώτης, Χάμπος Κυριάκου, Βίνσεντ Λαμπάν, Γιώργος Οικονομίδης, Ανδρέας Αβραάμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Μακρής, Πιέρος Σωτηρίου και Νέστωρ Μυτίδης.
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα