Λεουτσάκος: «Να τερματίσουν όσες ξεκινήσουν»

Gazzetta team
Λεουτσάκος: «Να τερματίσουν όσες ξεκινήσουν»

bet365

Να μην υπάρχουν απώλειες στην διάρκεια του πρωταθλήματος είναι ένας από τους βασικούς στόχους για τον πρόεδρο της Football League Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Ο πρόεδρος της Football League μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 FM ανέφερε σχετικά με την σημερινή κλήρωση και όχι μόνο:

Για τις καινούριες μπάλες του πρωταθλήματος: «Θα έχουμε καινούριες μπάλες φέτος. Η εταιρία λέγεται Καπέλ, είναι αμερικάνικη εταιρία, την οποία έχει η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης και η Ντούισμπουργκ. Μια καινούρια μπάλα και ευελπιστούμε να συνεργαστούμε και σε άλλα επίπεδα. Ακόμη και σε επίπεδο χορηγίας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό».

Για τον Πίντο: «Θα λυθεί αυτό το θέμα. Είχα ένα ραντεβού με τον ΠΣΑΠ και θα έχει λυθεί μέχρι την Δευτέρα. Ήταν ένα διαδικαστικό θέμα. Αλίμονο, δεν έχει να κάνει ούτε με τον ΑΡΗ, ούτε με την Football League, το παιδί πρέπει να χειρουργηθεί, δεν το συζητάμε αυτό».

Για την κλήρωση: «Θέλαμε να πετύχει η κλήρωση και ήμασταν αγχωμένοι. Χρειαζόμαστε κριτική για να γινόμαστε καλύτεροι. Γι'αυτό έβγαλα και φωτογραφία με τους δημοσιογράφους. Για να ξέρω ποιοι με κρίνουν. Θεωρώ πάντως πως πήγαμε καλά».

Για την συνεννόηση της Superleague με την Football League: «Έγινε σημαντικό βήμα με την ΕΠΟ και βρισκόμαστε σε διάλογο. Εγώ το ξαναλέω, το πρόβλημα της Football League χτυπάει και την πόρτα της Superleague. Αν δεν κάτσουμε όλοι μαζί για να βρούμε έναν τρόπο για να αποκτήσουμε έσοδα θα μας χτυπήσει όλους. Και την Superleague».

Για τις ομάδες που θα αγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα: «Είμαι αισιόδοξος πως με όσες ομάδες ξεκινήσουμε με τόσες θα τελειώσουμε. Αυτή είναι και η προσπάθεια μας. Αν θυμόσαστε αυτές που εγκατέλειψαν πέρσι ήταν οι δύο ομάδες της Superleague. Ακόμη και το πρώτο ραντεβού που είχα κάνει με τον κύριο Παπαθανασάκη, τον είχα ρωτήσει αν θα αντέξει στην Α' εθνική επειδή ήταν χρεωμένος και ενώ με είχε διαβεβαιώσει, στο τέλος δεν άντεξε».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα