Ο μεγαλύτερος αγώνας του Αγγελου

Ο μεγαλύτερος αγώνας του Αγγελου

bet365

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ δίνει έναν διαφορετικό αγώνα και προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει την ελληνική κοινωνία γύρω από το θέμα της δωρεάς οργάνων.

Μένοντας, όπως το συνηθίζει, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Αγγελος Αναστασιάδης δίνει έναν προσωπικό αγώνα ζωής και όλα όσα βιώνει σε οικογενειακό επίπεδο τον έκαναν να κινητοποιηθεί και να ξεκινήσει έναν αγώνα ενημέρωσης, μέσω δράσεων, της ελληνικής κοινωνίας στο θέμα της δωρεάς οργάνων. Η σύζυγός του Βιβή δίνει το δικό της αγώνα για τη ζωή, αντιμετωπίζοντας εδώ και χρόνια ένα πρόβλημα με την καρδιά της.

Ο Αναστασιάδης απευθύνθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, στον Ιβάν Σαββίδη, συζήτησε το θέμα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, ενημερώνοντας σχετικά το Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ προτίθεται να μιλήσει με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και προσωπικότητες (Γκάλης, Γιαννάκης, Πρέλεβιτς) από το χώρο του μπάσκετ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα