Κριστιάνο: «Ίσως να παίξω κι εγώ μποξ σε 10 χρόνια»! (vid)

Κριστιάνο: «Ίσως να παίξω κι εγώ μποξ σε 10 χρόνια»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο: «Ίσως να παίξω κι εγώ μποξ σε 10 χρόνια»! (vid)

bet365

Αν και μόνο για αστείο το σκέφτηκε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε την πλάκα του στον Ρίο Φέρντιναντ και του απάντησε πως ίσως τον... ακολουθήσει στο μποξ, σε 10 χρόνια!

Το πρόγραμμα ανταμοιβής της Sportingbet κάνει τη διαφορά. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+)!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε στον άλλοτε συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων παπουτσιών που δημιούργησε η Nike για εκείνον, με τον τίτλο «Chapter5» και η απάντησή του για τις σκέψεις που κάνει για τον εαυτό του και πως φαντάζεται ότι θα είναι σε 10 χρόνια, ήταν... σπαρταριστή.

Αναλυτικά ο Κριστιάνο μίλησε για:

Την πρώτη του μέρα στη Μαδρίτη: «Όταν προσγειώθηκα στη Μαδρίτη για πρώτη φορά, αισθάνθηκα περήφανος που είχε έρθει τόσος κόσμος στο γήπεδο για να με δει. Είχα καταλάβει πόσο πολύ αγαπούν το ποδόσφαιρο στην Ισπανία και πως το βιώνουν. Ήθελα να έρθω στην Ισπανία, να δείξω το επίπεδό μου και κάθε χρονιά ήθελα να βελτιώνομαι. Όμως δεν ξεχνώ τη Γιουνάιτεντ».

Τους στόχους που έθεσε και την ατομική βελτίωση: «Μάθαινα κάθε μέρα για να γίνω καλύτερος. Όταν συνδυάζεις το ταλέντο με τη σκληρή δουλειά, μπορείς να φτάσεις στην κορυφή και αυτή τη διαδρομή θέλω να κάνω. Σε αυτό το δρόμο βρίσκομαι...».

Τον εαυτό του σε δέκα χρόνια: «Ίσως σε δέκα χρόνια... να γίνω μποξέρ όπως εσύ»!

Το πιο σημαντικό πράγμα για τον ίδιο, εντός αλλά κι εκτός γηπέδου: «Στο γήπεδο πάντοτε το σημαντικότερο είναι οι τίτλοι. Δουλεύουμε 10-11 μήνες και αν δεν κατακτάς τίτλους, είναι σαν να είσαι κενός.. Έτσι αισθάνομαι. Θέλω συλλογικές και ατομικές διακρίσεις. Γι' αυτό δουλεύω τόσο σκληρά. Έξω από το γήπεδο το σημαντικότερο που έχω είναι η οικογένεια και οι φίλοι μου. Θέλω να είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα