Το μνημόσυνο για τα παιδιά στα Τέμπη

Το μνημόσυνο για τα παιδιά στα Τέμπη

Gazzetta team
Το μνημόσυνο για τα παιδιά στα Τέμπη

bet365

Ο Σ.Φ ΠΑΟΚ Ελευθερίου – Κορδελιού ενημέρωσε ότι την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 11.30 θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο στη μνήμη των αδικοχαμένων φίλων της ομάδας στα Τέμπη.

Την Τετάρτη (4/10) συμπληρώνονται 18 χρόνια από την μαύρη ημέρα, κατά την οποία έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους, σε τροχαίο δυστύχημα, στην περιοχή των Τεμπών, επιστρέφοντας από τα Αθήνα, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σ.Φ ΠΑΟΚ Ελευθερίου – Κορδελιού ενημέρωσε ότι την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 11.30 θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο στη μνήμη των αδικοχαμένων φίλων της ομάδας

Αναλυτικά:

«Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 1973 ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/10/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 11.30 ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

Υ.Γ.(1) ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ.

Υ.Γ.(2) ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα