Δεύτερες σκέψεις για τη χρήση βίντεο στο Μουντιάλ

Κώστας Ζάλιαρης
Δεύτερες σκέψεις για τη χρήση βίντεο στο Μουντιάλ

bet365

Αν και ο Τζιάνι Ινφαντίνο θέλει να εισαχθεί η επιλογή χρήσης βίντεο από τους διαιτητές στα παιχνίδια του Μουντιάλ του 2018, γίνονται πλέον δεύτερες σκέψεις για την αποτελεσματικότητα της μεθόδου...

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Μίλαν - Ρόμα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το ανώτατο όργανο θέσπισης κανονισμών στο ποδόσφαιρο, η Διεθνής Επιτροπή FA, θα συζητήσει το συγκεκριμένο ζήτημα σε Συνέδριο που θα λάβει χώρα τον προσεχή Δεκέμβρη κι έπειτα θα παρθεί απόφαση τον Μάρτιο του 2018, λίγους μήνες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Η χρήση της τεχνολογίας βίντεο από τους διαιτητές, σε ό,τι αφορά σε αποφάσεις για γκολ, πέναλτι και κόκκινες κάρτες, έχει δοκιμαστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην Ιαπωνία, τον περασμένο Δεκέμβρη, αρκετές χώρες το έχουν τεστάρει στα πρωταθλήματά τους, η Αγγλία είναι έτοιμη να το δοκιμάσει στο Κύπελλο, όμως ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί και στο Μουντιάλ του επόμενου καλοκαιριού.

Μάλιστα, λέγεται πως τα ανώτατα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου, ισχυρίζονται πως ο Τζιάνι Ινφαντίνο βιάζεται πολύ να εισάγει την τεχνολογία στο ποδόσφαιρο και αυτή τη στιγμή δεν είναι απόλυτα αξιόπιστο το νέο μέτρο...

 

Τελευταία Νέα