Χουτεσιώτης: «Μονόδρομος η νίκη με Ατρόμητο»

Δημήτρης Τομαράς
Χουτεσιώτης: «Μονόδρομος η νίκη με Ατρόμητο»

bet365

Ο ερυθρόλευκος κίπερ Λευτέρης Χουτεσιώτης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το ματς του Ολυμπιακού με Ατρόμητο, τις Ακαδημίες των Πειραιωτών καθώς και για τον Τζίτζι Μπουφόν.
Ο Χουτεσιώτης είπε ανάμεσα στα άλλα σε NOVA:
Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, στο ματς με τον Ατρόμητο, η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς. Είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Όπως είδαμε και φέτος όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Οπότε θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά πιστεύω πως είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να το καταφέρουμε. Το ματς με την Γιουβέντους φυσικά είναι ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να μας δώσει κίνητρο για τη συνέχεια. Παίζαμε απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Παρουσιαστήκαμε αρκετά καλά. Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και κάτι καλύτερο. Ο αντίπαλος που έχουμε τώρα είναι μια ομάδα όπου αμυντικά είναι πολύ συμπαγής και στο επιθετικό κομμάτι έχει δείξει πως έχει πολύ καλά στοιχεία με ποδοσφαιριστές που έχουν την ποιότητα για να δημιουργήσουν προβλήματα στους αντιπάλους.
Για την θέση του τερματοφύλακα έχουμε μια αρχή στις μεταξύ μας σχέσεις πως παρά το γεγονός πως υπάρχει θεμιτός ανταγωνισμός, να διατηρούνται σε καλό επίπεδο. Τα καταφέρνουμε πολύ καλά. Τα τελευταία χρόνια σίγουρα που είμαι μέλος της ομάδας. Επειδή οι απαιτήσεις της ομάδας είναι μεγάλες, ο τερματοφύλακας ο οποίος παίζει πρέπει να έχει την υποστήριξη των υπολοίπων. Οπότε είμαστε δίπλα σε κάθε τερματοφύλακα που αγωνίζεται.
Τα τελευταία χρόνια έχουν αναδειχθεί πολλοί ποδοσφαιριστές από τα τμήματα Ακαδημιών. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Νικολάου γιατί έδειξε πως μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Ο τρόπος που λειτουργούν στις ακαδημίες είναι τέτοιος ώστε οι παίκτες να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα