Το restart της Έβερτον και η επέλαση της Μίλαν

Κώστας Ζάλιαρης
Το restart της Έβερτον και η επέλαση της Μίλαν

bet365

Μετά το κάζο από την Αταλάντα, η Έβερτον θέλει να κάνει επανέναρξη στο φετινό Europa League, φιλοξενώντας τον Απόλλωνα Λεμεσού. Τη Ριέκα φιλοξενεί η Μίλαν που είναι φουριόζα στη διοργάνωση, για την πρώτη νίκη οι Λιόν και Μπιλμπάο.

Σάλτσμπουργκ – Μαρσέιγ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Παγιέτ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όπου η ΑΕΚ κοντράρεται με την Αούστρια Βιέννης έπειτα από το σημαντικό «διπλό» στη Ριέκα, βρίσκει τη Μίλαν που συμμετέχει στο γκρουπ της «Ένωσης», να ψάχνει το απόλυτο απέναντι στους Κροάτες, μετά και το επιβλητικό 5-1 απέναντι στους Αυστριακούς πριν από δύο εβδομάδες.

Η Έβερτον που τα έκανε... μαντάρα και ηττήθηκε με τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Αταλάντα, στη μεγάλη επιστροφή της ιταλικής ομάδας στην Ευρώπη, υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού σε μια πολύ καλή ευκαιρία για την πρώτη νίκη από πλευράς ομάδας του Ρόναλντ Κούμαν.

Η Άρσεναλ, που σοκαρίστηκε από τη γερμανική απόβαση στο Λονδίνο αλλά επικράτησε της Κολωνίας στο «Έμιρεϊτς», φιλοξενείται από τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Με τους «μπεργκαμάσκι» κοντράρεται η Λιόν που πήρε μονάχα έναν βαθμό στην πρεμιέρα, ενώ η Μπιλμπάο που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, υποδέχεται τη Ζόρια, μετά την ισοπαλία δίχως γκολ απέναντι στη Χέρτα στο Βερολίνο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Αστάνα – Σλάβια Πράγας (18:00)

Ζενίτ – Ρεάλ Σοσιεδάδ (20:00)

Ρόσενμποργκ – Βάρνταρ

Νις – Φίτεσε

Λάτσιο – Ζούλτε Βάρεγκεμ

Έστερσουντ – Χέρτα

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ζόρια

Κόνιασπορ – Βιτόρια Γκιμαράες

Σάλτσμπουργκ – Μαρσέιγ

ΜΠΑΤΕ – Άρσεναλ

Κολωνία – Ερυθρός Αστέρας

Λουγκάνο – Στεάουα Βουκουρεστίου

Βικτόρια Πλζεν – Χάποελ Μπερ Σεβά

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βιγιαρεάλ (22:05)

Παρτιζάν – Ντιναμό Κιέβου

Σκεντέρμπεου – Γιούνγκ Μπόις

ΑΕΚ – Αούστρια Βιέννης

Μίλαν – Ριέκα

Λιόν – Αταλάντα

Έβερτον – Απόλλων Λεμεσού

Λουντογκόρετς – Χόφενχαϊμ

Μπράγκα – Μπουγιουκσεχίρ

Λοκομοτίβ Μόσχας – Ζλιν

Σέριφ - Κοπεγχάγη

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα