Νικολάου: «Έπαιζα στο FIFA τους Μάντζουκιτς και Ιγκουαΐν και τώρα βρέθηκα απέναντί τους»

Gazzetta team
Νικολάου: «Έπαιζα στο FIFA τους Μάντζουκιτς και Ιγκουαΐν και τώρα βρέθηκα απέναντί τους»

bet365

Για ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε έκανε λόγο ο Δημήτρης Νικολάου αναφερόμενος στην συμμετοχή του σε αγώνα Champions League και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα όπως η Γιουβέντους. Τόνισε μάλιστα πως έπαιζε στο FIFA του Μάντζουκιτς και Ιγκουαΐν και τώρα βρέθηκε να αγωνίζεται απέναντί τους.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Αναλυτικά ο νεαρός αμυντικός μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε:

Για το ματς: «Θεωρώ ότι η ομάδα έδωσε ότι είχε. Τον καλύτερό της εαυτό. Κρατήσαμε μία ομάδα που ήταν φιναλίστ. Προσπαθήσαμε. Δώσαμε τα πάντα. Δεχθήκαμε 2 γκολ αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Κάναμε και λάθη αλλά θεωρώ πως κάναμε μία καλή αρχή και ότι όλα θα πάνε καλά».

Για την Γιουβέντους: «Πριν από 2 χρόνια ήμουν εδώ στην κερκίδα με την Κ-20. Όνειρό μου να παίζω με Μάτζουκιτς και Ιγκουαϊν. Τρομερό για μένα. Τους έπαιζα στο FIFA και τώρα παίζω από κοντά με αυτούς».

Για την αλλαγή προπονητή: «Άλλαξαν πράγματα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Ο κ. Λεμονής μας βοήθησε πολύ και μας είπε κάποια πράγματα. Κάποια από αυτά τα κάναμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα