Τα εισιτήρια του Ατρόμητος-Λαμίας

Gazzetta team
Τα εισιτήρια του Ατρόμητος-Λαμίας

bet365

Ξεκινάει από σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Ατρόμητου κόντρα στη Λαμία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Superleague.

Σάμροκ Ρόβερς – Φιν Χαρπς με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ταυτόχρονα η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει πως θα υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης και έκδοσης του δωρεάν μαθητικού εισιτηρίου διαρκείας για την περίοδο 2017-2018.

Η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα (Παρασκευή 22/9) ξεκινά η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Λαμία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 16.00 μέχρι τις 20.00 στο εκδοτήριο της Θύρας 2. Κατά τη διάρκεια της πώλησης των εισιτηρίων για σήμερα, θα υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης και έκδοσης του δωρεάν μαθητικού διαρκείας για την περίοδο 2017-18.

Η διάθεση των εισιτηρίων για αύριο (Σάββατο 23/9), ανήμερα του αγώνα θα διεξαχθεί από τις 11.00 μέχρι την έναρξη (18.15) στο εκδοτήριο της Θύρας 2 και από τις 16.15 μέχρι την έναρξη στα εκδοτήρια των Θυρών 4 και 7.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα