ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Τα εισιτήρια του Ατρόμητος-Λαμίας

Τα εισιτήρια του Ατρόμητος-Λαμίας

Τα εισιτήρια του Ατρόμητος-Λαμίας

Ξεκινάει από σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Ατρόμητου κόντρα στη Λαμία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Superleague.

Σάμροκ Ρόβερς – Φιν Χαρπς με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ταυτόχρονα η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει πως θα υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης και έκδοσης του δωρεάν μαθητικού εισιτηρίου διαρκείας για την περίοδο 2017-2018.

Η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα (Παρασκευή 22/9) ξεκινά η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Λαμία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 16.00 μέχρι τις 20.00 στο εκδοτήριο της Θύρας 2. Κατά τη διάρκεια της πώλησης των εισιτηρίων για σήμερα, θα υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης και έκδοσης του δωρεάν μαθητικού διαρκείας για την περίοδο 2017-18.

Η διάθεση των εισιτηρίων για αύριο (Σάββατο 23/9), ανήμερα του αγώνα θα διεξαχθεί από τις 11.00 μέχρι την έναρξη (18.15) στο εκδοτήριο της Θύρας 2 και από τις 16.15 μέχρι την έναρξη στα εκδοτήρια των Θυρών 4 και 7.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται».