ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
«Κρίθηκε στη λεπτομέρεια»

«Κρίθηκε στη λεπτομέρεια»

«Κρίθηκε στη λεπτομέρεια»

Ο Κουρμπανάς δεν είχε παράπονα από την προσπάθεια των παικτών του Παναιγιάλειου κόντρα στον Αρη 

Ο Παναιγιάλειος ηττήθηκε σήμερα από τον Αρη, όμως ο Νίκος Κουρμπανάς δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του.  «Το παιχνίδι ήταν  αρκετά ανταγωνιστικό, ανάμεσα σε δύο αρκετά καλές ομάδες. Ο Αρης θα διεκδικήσει την άνοδο φέτος στο πρωτάθλημα. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πραγματοποιήσουμε καλή πορεία.  Το παιχνίδι κρίθηκε στην λεπτομέρεια, καθώς  ο Άρης ήταν εκείνος που  πέτυχε  το γκολ και κέρδισε. Ενα αρκετά ήσυχο παιχνίδι με καλές ομάδες.  Συγχαρητήρια  στον Δημήτρη και του εύχομαι καλή πορεία στην συνέχεια.   Για εμάς κάτι πρέπει να γίνει, θα κοιτάξουμε να οργανωθούμε και θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα κοιτάξουμε ψηλά φέτος», είπε αρχικά.
 
Και μετά ρωτήθηκε για το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.  «Το ποδόσφαιρο έτσι είναι!  Δεν το βάζεις εσύ, το βάζει ο αντίπαλος.  Ο Αρης ήταν καλύτερος σε εκείνο το 10λεπτο που μπήκε το γκολ. Εμείς σε κόντρα επιθέσεις στην συνέχεια θα μπορούσαμε να απειλήσουμε». 
 
Ο κόουτς των γηπεδούχων είπε για τον κόσμο τους πως  «ήταν διστακτικός από πέρσι. Θα προσπαθήσουμε να τον ξαναφέρουμε στο γήπεδο. Σήμερα τους ευχαριστούμε που βρέθηκαν κοντά μας». Κλείνοντας ρωτήθηκε για την αλλαγή του Μπρους.  «Ηταν θέμα τακτικής. Προσπαθήσαμε να γίνουμε επιθετικοί».