Ηρθε μια γριά από την πόλη...

Ηρθε μια γριά από την πόλη...

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Ηρθε μια γριά από την πόλη...

bet365

Ο Inspector Gazzet γύρισε επιτέλους από τις διακοπές και σας βάζει στο κλίμα για τις εξελίξεις που έρχονται...

Ξέρω ξέρω αγαπητά μου Gazzettόπαιδα. Μου κρατάτε μούτρα που το τελευταίο 15νθήμερο του Αυγούστου δεν εμφανίστηκα. Εκτός του ότι ήμουν μέσα στην μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς (και γι' αυτό με χρεώνετε το ξέρω) δεν υπήρχε και λόγος να εμφανιστώ. Τα «λαγωνικά» που έχουν μαζευτεί στο gazzetta.gr είχαν ΟΛΕΣ τις μεταγραφές και (σχεδόν) ΟΛΕΣ τα είχαν πρώτα από κάθε άλλον. Οπότε μην έχετε παράπονα...

Επιστρέφω μέσα Σεπτέμβρη. Κομβικής σημασίας περίοδος για εμάς τους μεγαλοατζέντηδες. Για να μαθαίνετε. Αφού φτιάξαμε τα λογιστικά μας βιβλία από τα ντίλια του καλοκαιριού κοιτάμε πως θα καβατζωθούμε για τον Γενάρη. Τι θέλουμε λοιπόν για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην επόμενη μεταγραφική περίοδο; Προπονητές σε ομάδες για να «περνάμε» τους παίκτες που έχουμε και να «τσιμπάμε» τις μίζες μας.

Θέμα Χάσι λοιπόν έχει προκύψει. Και προφανώς δεν θα σας κάνω σοφότερους εάν σας πω ότι δύσκολα θα βγάλει τον Σεπτέμβρη. Το μήνυμα που μου ήρθε από τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας ήταν ξεκάθαρο. «1-2-Χ2. Και πάλι χλωμό τον βλέπω», μου έστειλε καλή πηγή. Το μεγάλο θέμα όμως που προκύπτει και πλέον αρκετοί από εσάς έχετε μπει στα κόλπα είναι το τι θα γίνει με τον Ραμαντάνι. Ναι τον μάνατζερ του Χάσι που έχει και αρκετούς παίκτες στην ομάδα.

No worries που λέει και μια ψυχή στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν «σπάσει» και τα έχουν ξαναβρεί με αρκετούς μάνατζερ. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Ενροτό. Δευτέρα στα μαχαίρια, την Τρίτη στα μέλια. Τώρα που είπα Ενροτό. Ναι ο Μιραλάς θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό, ναι ο Ολυμπιακός θέλει τον Μιραλάς αλλά μην είστε σίγουροι ότι θα γίνει η δουλειά τον Γενάρη. Οι ευχές των φίλων του Ολυμπιακού για υποβιβασμό στο τοπικό της Αγγλίας για την Εβερτον πιάνουν τόπο.

Ο Κούμαν μετά από 5 αγωνιστικές έχει μόνο 3 βαθμούς, η Εβερτον δεν βλέπεται και μετά τον Ντε Μπουρ βλέπω και τον άλλο Ολλανδό να την κάνει. Εάν «σκάσει» κανάς προπονητής που αρχίζει να βλέπει τον Μιραλάς ίσως και να μην γίνει μη δουλειά. Ηθικό δίδαγμα; Προσέχτε τι εύχεστε. Κλείνω την παρένθεση.

Ποιος θα είναι λοιπόν ο αντί-Χάσι. Είναι ενάντια στις αρχές μου να βγάζω ονόματα πριν καν φύγει ο εργαζόμενος από τη θέση του. Δεν θα σας αφήσω έτσι όμως. Οι διεργασίες αντικατάστασης έχουν ήδη αρχίσει. Κάτι περιμένει ο ένας, κάτι περιμένει ο άλλος. Ομως όλα δείχνουν ότι το άτομο που φτιάχνει τη βαλίτσα θα είναι γνωστό στον κόσμο. Το αφήνω εδώ και να περιμένετε χτύπημα ανά πάσα στιγμή.

Τα παρασκήνια είναι πολλά οι εξελίξεις επίσης και η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου πλησιάζει. Θα επανέλθω άμεσα «σκάνε» τα θέματα και από άλλες ομάδες...

Σας αφήνω για ν' απολαύσω το τελευταίο μου μπανάκι. Που βρίσκομαι; Σικελία φίλοι μου...

Για ρουφιανιές, απορίες ή ότι άλλο θέλετε στο @InspectorGazzet.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet