Ο Ιβάν καλύπτει τη ζημιά με διπλή «ένεση»

Ο Ιβάν καλύπτει τη ζημιά με διπλή «ένεση»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ιβάν καλύπτει τη ζημιά με διπλή «ένεση»

bet365

Στις 3 Οκτωβρίου θα οριστεί, μέσω της έκτακτης Γ.Σ., το ύψος της νέας ΑΜΚ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να καλυφθεί, κατά το ήμιση, το τεράστιο άνοιγμα της φετινής χρήσης.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Σάλκε – Μπάγερν Μονάχου. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Με δύο νέες Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου, που θα γίνουν η πρώτη στις 3 Οκτωβρίου και η δεύτερη μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018, θα καλυφθεί το μεγάλο οικονομικό άνοιγμα, που δημιούργησε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, η απώλεια εσόδων από τα 7 εντός έδρας παιχνίδια χωρίς κόσμο, αλλά και οι δαπανηρές μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Ιβάν Σαββίδης, όπως ανέφερε σε σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του ο φοροτεχνικός κ. Πανοζάχος, θα πρέπει να βάλει τουλάχιστον 7 εκατομμύρια ευρώ, για να καλυφθεί εν μέρη η ζημία.

Η ΑΜΚ που θα προκηρυχθεί σε δύο εβδομάδες θα καλύψει ένα μόνο μέρος της ζημιάς και του ανοίγματος, καθώς θα χρειαστεί οπωσδήποτε να γίνει και δεύτερη ΑΜΚ προκειμένου στο τέλος της χρήσης (30/6/2018) να έχουν ισοσκελισθεί τα έσοδα με τα έξοδα.

Ανάλογα με την πορεία των εσόδων θα καθοριστεί το ύψος της δεύτερης Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, με τον Ιβάν Σαββίδη σε κάθε περίπτωση να είναι αυτός, που και στην τωρινή αύξηση και σ’ αυτή που θα ακολουθήσει, ο οποίος θα βάλει το χέρι στην τσέπη και θα την καλύψει.

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και τους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έχει φέρει απώλεια περίπου πέντε εκατομμυρίων ευρώ, ενώ αρκετά μεγάλη είναι η ζημιά που δημιουργείται από το «κλείσιμο» της Τούμπας.

Ο Ιβάν Σαββίδης μέχρι σήμερα έχει βάλει στο ταμείο του συλλόγου 78.613.000 ευρώ και αυτό το ποσό θα αγγίξει τα 90 εκατομμύρια στο τέλος της οικονομικής χρήσης τον ερχόμενο Ιούνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα