Δόξα Δράμας: Στην τελική ευθεία το «μπαμ» με Πετρόπουλο (pic)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Δόξα Δράμας: Στην τελική ευθεία το «μπαμ» με Πετρόπουλο (pic)

bet365

Η Δόξα Δράμας είναι κοντά στο να ενεργοποιήσει τη «βόμβα» με τον Αντώνη Πετρόπουλος, ενώ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ντιμιτρόφσκι. Κοντά και στον Γουνδουλάκη.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Βαλένθια - Μάλαγα με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Ο μεταγραφικός πυρετός στη Δόξα Δράμας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ο Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του, ενώ οι Δραμινοί είναι έτοιμοι να τελειώσουν την υπόθεση «Αντώνης Πετρόπουλος».

Ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται στην πόλη τις επόμενες ώρες ώστε να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και να υπογράψει το μονοετές συμβόλαιό του που θα του αποφέρει πάνω από 50.000 ευρώ.

Οι «μαυραετοί», μ' αυτόν τον τρόπο ενισχύουν σημαντικά την επίθεσή τους, μιας κι ο «Πετρογκόλ» έχει την εμπειρία και την ικανότητα να δώσει στην ομάδα τα γκολ που θα χρειάζεται. Πέρυσι, ολοκλήρωσε τη σεζόν ως πρωταθλητής με τον Απόλλωνα σκοράροντας 9 γκολ, ενώ είχε και δύο ασίστ.

Από εκεί και πέρα ευτυχή κατάληξη αναμένεται να έχει η περίπτωση του Φανούρη Γουνδουλάκη, ενώ η ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Σκοπιανό αμυντικό, αυτός την Τρίτη υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Δόξα Δράμας, μιας και στις 31 Αυγούστου κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει κατά της Κέρκυρας και πήρε την ελευθέρας του.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα