Μπουκουβάλας ο 100αρης

Γιώργος Ντυμένος
Μπουκουβάλας ο 100αρης

bet365

Ο μπακ του ΠΑΣ έδειξε χθες πώς μπορεί να βοηθήσει και με «ανάποδο» πόδι, σε ένα επετειακό για εκείνον ματς.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Σάλκε – Μπάγερν Μονάχου. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ηταν 23 Σεπτεμβρίου του 2007 όταν ο Μιχάλης Μπουκουβάλας έμπαινε στην ποδοσφαιρική μας πραγματικότητα. Οι γνωρίζοντες ήξεραν για έναν πιτσιρικά από το Αγρινίο που έκανε καλές εμφανίσεις με τον Παναιτωλικό στη τότε Γ’ Εθνική και εκείνο το καλοκαίρι μετακινήθηκε στη Λάρισα. Με τους «βυσσινί» πριν από περίπου 10 χρόνια, σε ένα ματς με τη Βέροια, έκανε επί Δώνη το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία και χθες, με την φανέλα του ΠΑΣ συμπλήρωσε 100 συμμετοχές σε αυτή.

Στη προκειμένη περίπτωση υπάρχει ένα… παράδοξο, που καταδεικνύει ότι ο 29χρονος πλέον αμυντικός δεν είναι μία απλή… περίπτωση ποδοσφαιριστή. Η πιάτσα όλη τον γνωρίζει ως δεξί μπακ, αλλά κόντρα στον Πανιώνιο ξεκίνησε για πρώτη φορά με την φανέλα του «Αγιαξ της Ηπείρου» στην αριστερή πλευρά, καθώς ο Ναδάλες ήταν ανέτοιμος, Αποτέλεσμα; Σαν να έπαιζε τη θέση από καιρό. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι ως δεύτερος πασέρ του «Αγιαξ της Ηπείρου» (στα τελευταία λεπτά πέρασε δεξιά) και τρόπο τινά δικαίωσε τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας του, η οποία το καλοκαίρι δεν απέκτησε μπακ-απ του Ισπανού, αφού όποτε χρειαστεί – όπως συνέβη χθες – θα μπορεί εκείνος να παίξει με «ανάποδο» πόδι και ο Καρανίκας να ξεκινήσει δεξιά.

Αλλωστε είναι… μαθημένος στα «καινούργια« πράγματα. Οπως προείπαμε τον ξέρουμε ως δεξί μπακ, έτσι κλήθηκε στην Εθνική και χθες τον μάθαμε σαν αριστερό, αν και είχε παίξει εκεί και ορισμένες φορές πριν από χρόνια με τον Ηρακλή ή την Λάρισα. Στη Κέρκυρα όμως τη σεζόν 2012/13 έβγαλε όλη τη χρονιά στον άξονα ως «εξαρο-οκτάρι» και μάλιστα τα είχε πάει αρκετά καλά. Πολυθεσίτης, 100αρης πλέον, πριν κλείσει τα 30 του χρόνια δείχνει πιο ώριμος από ποτέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα