Οι Κινέζοι μετανιώνουν πικρά για τον Τέβες

Κώστας Ζάλιαρης
Οι Κινέζοι μετανιώνουν πικρά για τον Τέβες

bet365

Αποτυχημένη κρίθηκε η επιλογή της Shanghai Shenhua να επενδύσει στον Κάρλος Τέβες και να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή παγκοσμίως, με τον πρόεδρο της ομάδας να παραδέχεται πως ο Αργεντινός ουδέποτε στάθηκε στο ύψος των απαιτήσεων...

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Σάλκε – Μπάγερν Μονάχου. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο «απάτσι» φαίνεται πως βρήκε ευκαιρία και... κόλλησε μερικά πολύ καλά ένσημα, γεμίζοντας τον τραπεζικό του λογαριασμό για το μέλλον της οικογένειάς του.

Έχοντας αποτύχει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ή τουλάχιστον να προσπαθήσει να τιμήσει τον μισθό του, ο Κάρλος Τέβες πλέον αντιμετωπίζει την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του κινεζικού συλλόγου.

Ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στην ντροπιαστική ήττα (6-1) από τη Shanghai SIPG, το περασμένο Σάββατο και αφού είχε ακούσει μερικές μέρες νωρίτερα πως είναι υπέρβαρος και δεν μπορούσε να βοηθήσει, ήρθε νέα τοποθέτηση εις βάρος του Αργεντινού από τον πρόεδρο της Shanghai Shenhua.

«Η σκέψη που κάναμε όταν συμφωνήσαμε μαζί του, ήταν πως παίρναμε έναν παίκτη με τρομερή ικανότητα να αλλάζει την εξέλιξη ενός παιχνιδιού και να συμβάλλει στις προσπάθειες της ομάδας με την ποιότητά του. Δυστυχώς, δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες, λόγω της έλλειψης αγωνιστικών υποχρεώσεων μέσα στον χειμώνα και της φυσικής του κατάστασης...» ήταν το σχόλιο του Γου Ζίνγκου.

 

Τελευταία Νέα