Αυτός θέλει, ο Λουτσέσκου αποφασίζει

Αυτός θέλει, ο Λουτσέσκου αποφασίζει

Σταύρος Σουντουλίδης
Αυτός θέλει, ο Λουτσέσκου αποφασίζει

bet365

Στη Ριζούπολη έκαναν ντεμπούτο Ελ Καντουρί και Μαουρίσιο, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια αλλά και τον Κάρλος Σαμπράνο, να περιμένουν να έρθει και η δική τους σειρά, ίσως, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μπουντεσλίγκα, Αννόβερο – Αμβούργο, ώρα 21:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αποψινής προπόνησης θα ανακοινώσει την αποστολή του «Δικεφάλου» για τον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου και θα φανεί αν Βιεϊρίνια και Σαμπράνο είναι κοντά στο να αγωνιστούν με την ασπρόμαυρη φανέλα, όπως συνέβη με Ελ Καντουρί και Μαουρίσιο την περασμένη Δευτέρα στο 0-0 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Σαμπράνο είναι πιο μπροστά από το Βιεϊρίνια, ίσως να έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί, ενώ ο Πορτογάλος που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού θέλει να μπει άμεσα και να αγωνιστεί ξανά με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Πάντως, οι οριστικές αποφάσεις ανήκουν στο Λουτσέσκου, που περιμένει κι αυτός τη βοήθεια από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, με την προϋπόθεση να είναι 100% έτοιμοι.

Κάτι που στον αγώνα της Ριζούπολης δε φάνηκε να ισχύει για Ελ Καντουρί και Μαουρίσιο…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα