Σε... άγνωστα λημέρια η Άρσεναλ

Κώστας Ζάλιαρης
Σε... άγνωστα λημέρια η Άρσεναλ

bet365

Ευρωπαϊκό παιχνίδι, μεν, παντελώς άγνωστη κατάσταση για την Άρσεναλ, δε! Οι «κανονιέρηδες» φέτος συμμετέχουν στο Europa League και υποδέχονται στην πρεμιέρα των ομίλων την Κολωνία! Η Μίλαν που ψάχνει και την αντεπίθεσή της πέρα από τα ιταλικά όρια, φιλοξενείται από την Αούστρια Βιέννης!

Αρσεναλ – Κολωνία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ζιρού σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης έρχεται να συμπληρώσει ένα γεμάτο διήμερο κατά το οποίο το Champions League μάς έστειλε στ' αστέρια.

Η ΑΕΚ έχει ταξιδέψει στην Κροατία για το παιχνίδι με τη Ριέκα, έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία της στα γκρουπ μέσω των προκριματικών αγώνων, ενώ, για τον ίδιο όμιλο (4ο), η Μίλαν που έχει... υποσχεθεί στον εαυτό της να κάνει τη μεγάλη αντεπίθεση, φιλοξενείται από την Αούστρια Βιέννης, λίγες μέρες μετά τη βαριά ήττα (4-1) από τη Λάτσιο στη Ρώμη.

Η Άρσεναλ, που στην 20ετή παρουσία του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο είχε μάθει να παίζει μονάχα στον κορυφαίο διασυλλογικό θεσμό, θα βρεθεί απόψε σε... νέα λημέρια, αφού για πρώτη φορά επί θητείας Αλσατού κόουτς, συμμετέχει στο Europa League. Αποψινή αντίπαλος των «κανονιέρηδων», τρεις μέρες πριν από το ντέρμπι με την Τσέλσι, η Κολωνία. Η άλλη εκπρόσωπος του αγγλικού ποδοσφαίρου στη διοργάνωση, Έβερτον, θα κοντραριστεί εκτός έδρας με την Αταλάντα, ενώ, ο Απόλλων Λεμεσού υποδέχεται τη Λιόν.

Η Νις των Μπαλοτέλι και Σνάιντερ αντιμετωπίζει τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, στο Βέλγιο, ενώ η Μπιλμπάο που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά, έχει ματς κόντρα στη Χέρτα Βερολίνου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κοπεγχάγη – Λοκομοτίβ Μόσχας (20:00)

Ζλιν – Σερίφ

Απόλλων Λεμεσού – Λιόν

Αταλάντα – Έβερτον

Ριέκα – ΑΕΚ

Αούστρια Βιέννης – Μίλαν

Μπασακσεχίρ – Λουντογκόρετς

Χόφενχαϊμ – Μπράγκα

Γιούνγκ Μπόις – Παρτιζάν

Ντιναμό Κιέβου - Σκεντέρμπεου

Σλάβια Πράγας – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Βιγιαρεάλ – Αστάνα

Σοσιεδάδ – Ρόσενμποργκ (22:05)

Βάρνταρ – Ζενίτ

Φίτεσε – Λάτσιο

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Νις

Χέρτα Βερολίνου – Μπιλμπάο

Ζόρια – Έστερσουντ

Βιτόρια – Σάλτσμπουργκ

Μαρσέιγ – Κόνιασπορ

Άρσεναλ – Κολωνία

Ερυθρός Αστέρας – Μπάτε Μπορίσοφ

Στεάουα Βουκουρεστίου – Βικτόρια Πλζεν

Χάποελ Μπερ Σεβά - Λουγκάνο

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα