Η ώρα της μεγαλύτερης πρόκλησης για τον ΑΠΟΕΛ

Κώστας Ζάλιαρης
Η ώρα της μεγαλύτερης πρόκλησης για τον ΑΠΟΕΛ

bet365

Κόντρα στην πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης, δοκιμάζεται ο ΑΠΟΕΛ στη μεγαλύτερη πρόκληση της ευρωπαϊκής του ιστορίας. Λειψία και Φέγενορντ συστήνονται στο ευρωπαϊκό κοινό, σπουδαίο ματς στο Λονδίνο, στην Ουκρανία από τη Σαχτάρ φιλοξενείται η Νάπολι.

Ρεάλ Μαδρίτης – ΑΠΟΕΛ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του φετινού Champions League συνεχίζεται απόψε με τον ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη να έχει δείξει το... μέταλλό του από τα προκριματικά και να ζει ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό όνειρο στη Μαδρίτη.

Στις 21:45, θα τεθεί αντιμέτωπος με τη σπουδαία Ρεάλ των 12 κατακτήσεων και του μοναδικού back-to-back στη σύγχρονη μορφή του θεσμού.

Στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί τη Σεβίλλη, στο πρώτο τους ραντεβού έπειτα από εκείνο τον τελικό του Europa League, τον Μάιο του 2016. Οι «κόκκινοι» επιστρέφουν στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, έχουν πάρει νίκη σε καθένα από τα έξι τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια και φυσικά θα στοχεύσουν και στην εκδίκηση για το τρόπαιο που απώλεσαν πριν από έναν χρόνο...

Ένα από τα πιο λαμπερά παιχνίδια θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, με την Τότεναμ να φιλοξενεί τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την ευχή το νέο, προσωρινό «σπίτι» της ομάδας του Ποκετίνο να προσφέρει βοήθεια και να μην αποδειχθεί... καταραμένο, όπως την περσινή σεζόν.

Μετά την Καραμπάκ που έκανε απογοητευτική πρώτη εμφάνιση στον θεσμό με το 6-0 από την Τσέλσι, απόψε είναι η ώρα της άλλης πρωτάρας της διοργάνωσης, Λειψίας, η οποία αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Μονακό, με τους οπαδούς της να μην γεμίζουν το γήπεδο και να διαμαρτύρονται για τις τιμές των εισιτηρίων.

Έπειτα από 15 χρόνια επανέρχεται στο Champions League και η Φέγενορντ, η οποία φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι, βουτώντας στα βαθιά από την αρχή.

Στο Οπόρτο, όπου ο Ικέρ Κασίγιας δίνει το «παρών» για 19η σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, οι «δράκοι» κοντράρονται με τη Μπεσίκτας των σημαντικότατων μεταγραφών το φετινό καλοκαίρι, η εντυπωσιακή Νάπολι των Μέρτενς, Ινσίνιε και Καγιεχόν αντιμετωπίζει τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ, η Μάριμπορ υποδέχεται τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Αναλυτικά το σημερινό (13/9) πρόγραμμα (21:45):

Πόρτο – Μπεσίκτας

Φέγενορντ – Μάντσεστερ Σίτι

Λίβερπουλ – Σεβίλλη

Μάριμπορ – Σπαρτάκ Μόσχας

Λειψία – Μονακό

Ρεάλ Μαδρίτης – ΑΠΟΕΛ

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Νάπολι

Τότεναμ – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Τα αποτελέσματα της Τρίτης (12/9):

Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους 3-0

Μπάγερν Μονάχου – Άντερλεχτ 3-0

Μπενφίκα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-2

Σέλτικ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-5

Τσέλσι – Καραμπάκ 6-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βασιλεία 3-0

Ολυμπιακός – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2-3

Ρόμα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα