Τσέλσι - Καραμπάχ 6-0

Gazzetta team
Τσέλσι - Καραμπάχ 6-0

bet365

Η Τσέλσι σκόρπισε με 6-0 την Καραμπάχ, ξεκινώντας με το δεξί, ενώ η Ατλέτικο έχασε απίθανες ευκαιρίες στην Ιταλία, μένοντας στο 0-0 με την Ρόμα.

Στην επιστροφή της στο Champions League η Τσέλσι υποδέχθηκε την Καραμπάχ. Ο Αντόνιο Κόντε βρήκε πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα και την εκμεταλλεύτηκε. Αυτό, όμως, δεν επηρέασε την ομάδα του, που κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια, κάνοντας εφιαλτικό το ντεμπούτο των Αζέρων στη διοργάνωση, φτάνοντας στη νίκη με 6-0.

Κριτική, φυσικά, δεν μπορεί να γίνει για το παιχνίδι, που τελείωσε πολύ νωρίς. Μόλις στο 5’ ο Πέδρο άνοιξε το σκορ και στο 30’ ο Τζαπακόστα πέτυχε το πρώτο του τέρμα στα μπλε με γκολάρα. Ο Αθπιλικουέτα στο 55’ με κεφαλιά έπειτα από υπέροχη ασίστ του Φάμπρεγας έκανε το 3-0, ο Μπακαγιόκο με δόση τύχης στο 71’ το 4-0, ενώ στο τέλος ανέλαβε δράση ο Μπατσουάγι, που με δύο γκολ στο 76’ και στο 82’ έκανε το τελικό 6-0. Με αυτή την ήττα η Καραμπάχ ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ για «πρωτάρα», που μοιράζεται με την Μπράγκα.

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Αθπιλικουέτα (75’ Ρούντιγκερ), Κέιχιλ, Τζαπακόστα, Καντέ (63’ Μπακαγιόκο), Φάμπρεγας, Αλόνσο, Γουίλιαν, Πέδρο (58’ Αζάρ), Μπατσουαγί.

Καραμπάγκ (Γκουρμπάν Γκουρμπάνοβ): Σέχιτς, Γκουσέινοβ, Σαντίχοβ (Μαντάτοβ), Ζέζνιτσακ, Γκαράεβ (Ντινίεβ), Μεντβέντεβ, Πέδρο Ενρίκε (77’ Ελιουνιούσι), Αλμέιδα, Γκεριέ, Μίτσελ, Ντλόβου

«Κόλλησε» η Ατλέτικο
Η Ατλέτικο είδε τον Άλισον να κατεβάζει ρολά, έχασε τα άχαστα και κόλλησε στο 0-0 με την Ρόμα. Οι Μαδριλένοι κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, αλλά απλά δεν μπορούσαν με τίποτα να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Ο Σαούλ έχασε την πρώτη κλασική ευκαιρία στο ματς, ο Κόκε είδε τον Άλισον να του λέει «όχι» στη συνέχεια, οι ροχιμπλάνκος συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες με αποκορύφωμα εκείνη του Σαούλ στο τέλος και τίποτα δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο σε ολόκληρη τη διάρκεια του δευτέρου μέρους.

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέκο): Αλισον, Πέρες, Μανωλάς, Ζεσούς, Κολάροβ, Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν (79’ Πελεγκρίνι), Στρούτμαν, Περότι, Ντεφρέλ (68’ Φάσιο), Τζέκο (89’ Ελ Σαράουι).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλακ, Φιλίπε Λουίς, Γοδίν, Σάβιτς, Χουανφράν, Παρτέι, Γκάμπι (62’ Καράσκο), Κόκε, Σαούλ, Βιέτο (58’ Κορέα), Γκριζμάν (79’ Γκαϊτάν).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα