Κύργιας στο gazzetta.gr: «Ψυχωμένοι και κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Κύργιας στο gazzetta.gr: «Ψυχωμένοι και κόντρα στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ψυχή και μαχητικότητα. Αυτά τα δύο συστατικά οδήγησαν τον Απόλλωνα Σμύρνης στο σημαντικό βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ και αυτά πρέπει να έχει η ομάδα και στον Παναθηναϊκό την άλλη εβδομάδα σύμφωνα με όσα είπε στο gazzetta.gr ο αρχηγός Μιχάλης Κύργιας.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Ο αρχηγός του Απόλλωνα Σμύρνης, Μιχάλης Κύργιας, μίλησε στο gazzetta.gr από τη μεικτή ζώνη της Ριζούπολης για το ματς με τον ΠΑΟΚ, εξύψωσε την ψυχή και τη μαχητικότητα της ομάδας του και έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει Παναθηναϊκού.

«Η αλήθεια είναι πως όταν η ομάδα σου μένει με δέκα παίκτες και μάλιστα απέναντι σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, που ανήκει στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου, αρχίζεις και το σκέφτεσαι. Τα παιδιά σήμερα έδωσαν και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο, τόσο πριν αλλά και ειδικά μετά την αποβολή. Ήταν λογικό ο ΠΑΟΚ να μας πιέσει αλλά μέσα στο γήπεδο ήμασταν καλά στημένοι, βγήκαμε και εμείς 2-3 φορές με αντεπιθέσεις και νομίζω είναι δίκαιο το αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο εκ των κορυφαίων παικτών της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στο ματς με το «δικέφαλο του Βορρά» και συνέχισε:

«Το πιο σημαντικό που πρέπει να κρατήσουμε ως ομάδα είναι η μαχητικότητα που δείξαμε, είναι ένα καλό αποτέλεσμα αλλά ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος. Έρχεται ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό, θα δουλέψουμε για να κάνουμε μια ψυχωμένη εμφάνιση και από εκεί και πέρα ας έρθει ό,τι καλύτερο».

Στα αποδυτήρια, τι ήταν αυτό που είπατε; Δεδομένου ότι ήσασταν και με παίκτη λιγότερο.

«Είναι αυτό που είπα και πριν: Έπρεπε να συνεχίσουμε να παλεύουμε και όσο περνούσε ο χρόνος θα ήταν υπέρ μας. Το κάναμε αυτό. Φυσικά, έπρεπε να προσέξουμε το πρώτο 15λεπτο, που είναι και το πιο σημαντικό διάστημα, γιατί έπρεπε να παγώσουμε τον ρυθμό».

Συνήθως, όταν γκελάρει ο «μεγάλος» λέμε ότι δεν έπαιξε καλά. Μήπως όμως ήταν πολύ καλός κι ο Απόλλων;

«Σίγουρα, πάντα είναι δύσκολο όταν ο άλλος προσπαθεί να "χτίσει" και εσύ είσαι πίσω από την μπάλα. Παρόλα αυτά δεν μηδενίζεις την προσπαθεία της αμυνόμενης ομάδας. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη μαχητικότητα και την ψυχή που έδειξαν και καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα