Ναι, το Champions League αρχίζει ξανά!

Κώστας Ζάλιαρης
Ναι, το Champions League αρχίζει ξανά!

bet365

Το Champions League είναι ξανά κοντά μας! Η φάση των ομίλων κάνει πρεμιέρα και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης γεμίζει ευτυχία, με τις Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα σε νέο ραντεβού που... τείνει να γίνει παράδοση και τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιστρέφουν στην κορυφαία διοργάνωση.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η μεγαλύτερη διασυλλογική γιορτή του ποδοσφαίρου κάνει σέντρα απόψε, με τις πρώτες 8 αναμετρήσεις στα γκρουπ!

Με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, το μενού περιλαμβάνει την προσπάθεια μεγάλων κλαμπ για το καλό ποδαρικό στον φετινό θεσμό.

Στο «Καμπ Νόου», η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Γιουβέντους, μόλις λίγους μήνες έπειτα από τις δύο μάχες τους στα προημιτελικά της περσινής αγωνιστικής περιόδου και την ολοκληρωτική υπεροχή των «μπιανκονέρι» απέναντι στην ομάδα του Λιονέλ Μέσι. Βέβαια, η «Γηραιά Κυρία» θα έχει πάντοτε κίνητρο τον χαμένο τελικό του Βερολίνου από το 2015 και σε κάθε συνάντηση με τους Καταλανούς θα ψάχνει τον τρόπο να τους προκαλεί πόνο...

Η Πρωταθλήτρια Αγγλίας, Τσέλσι, επιστρέφει στο Champions League έπειτα από απουσία ενός έτους και υποδέχεται την πρωτάρα στη διοργάνωση, Καραμπάκ. Η ομάδα του Κόντε ξέρει πως καλείται πλέον να διαχειριστεί περισσότερες καταστάσεις, αφού δεν θα έχει μονάχα τα εγχώρια για να παλέψει για τον τίτλο της Premier League, αλλά οφείλει να τα φέρει βόλτα σε περισσότερα «μέτωπα».

Μαζί με τους «μπλε» του Λονδίνου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πέρυσι έφτασε στην κατάκτηση του Europa League, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στ' αστέρια και απόψε αντιμετωπίζει τη Βασιλεία στο «Ολντ Τράφορντ».

Τιμωρημένοι για τους «κόκκινους διαβόλους» οι Τζόουνς και Μπαϊγί, ενώ οι Ελβετοί είχαν σημειώσει μια νίκη και μια ισοπαλία κόντρα στον αγγλικό σύλλογο, στους ομίλους της σεζόν 2011-2012.

Η Παρί Σεν Ζερμέν των Νεϊμάρ και Μπαπέ φιλοξενείται στο «Celtic Park» από τη Σέλτικ του Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος έδειξε να κατανοεί τη σημασία της περίστασης και πόσο σημαντικό είναι για τους «καθολικούς» και τον κόσμο τους ν' απολαύσουν το ματς απέναντι στους πλούσιους Παριζιάνους.

Στη Ρώμη για το ματς με τους «τζιαλορόσι» έχει ταξιδέψει η Ατλέτικο Μαδρίτης, την Άντερλεχτ αντιμετωπίζει στην «Allianz Arena» η Μπάγερν Μονάχου, πιστή στις... προκρίσεις από τη φάση των ομίλων, η Μπενφίκα υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης (21:45):

Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους

Μπάγερν Μονάχου – Άντερλεχτ

Μπενφίκα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Σέλτικ – Παρί Σεν Ζερμέν

Τσέλσι – Καραμπάκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βασιλεία

Ολυμπιακός – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ρόμα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (13/9, 21:45):

Πόρτο – Μπεσίκτας

Φέγενορντ – Μάντσεστερ Σίτι

Λίβερπουλ – Σεβίλλη

Μάριμπορ – Σπαρτάκ Μόσχας

Λειψία – Μονακό

Ρεάλ Μαδρίτης – ΑΠΟΕΛ

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Νάπολι

Τότεναμ – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα