Συνάντηση με Γραμμένο οι Βρέντζος και Θεοδωρίδης

Συνάντηση με Γραμμένο οι Βρέντζος και Θεοδωρίδης

Δημήτρης Τομαράς
Συνάντηση με Γραμμένο οι Βρέντζος και Θεοδωρίδης

bet365

Ο Γιάννης Βρέντζος με τον Σάββα Θεοδωρίδη συναντήθηκαν με τον Βαγγέλη Γραμμένο στα γραφεία της ΕΠΟ, εκφράζοντάς του παράπονα για την διαιτησία. Προθέσεις και για καταγγελίες σε FIFA / UEFA.

Ήταν ξεκάθαρο από την τοποθέτηση του προέδρου του ότι ο Ολυμπιακός ήταν δυσαρεστημένος από την διαιτησία στο ματς της Ξάνθης. Μετά την επιστολή που έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ, ο διευθύνων σύμβουλος των «ερυθρολεύκων» Γιάννης Βρέντζος και ο εκ των αντιπροέδρων Σάββας Θεοδωρίδης ζήτησαν προσωπική συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Οι δυο τους επισκέφτηκαν τα γραφεία λίγο πριν τις 16.00 και συνομίλησαν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, εκφράζοντάς τους τα παράπονα και τις αντιθέσεις τους. Ο κ. Γραμμένος εισέπραξε τα παράπονά τους όχι μόνο για το Ξάνθη - Ολυμπιακός αλλά και για θέματα κανονισμών. Παράπονα υπήρξαν και προς την ΚΕΔ από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες έχουν την πρόθεση να πάνε και το θέμα στα άκρα εάν χρειαστεί με καταγγελίες σε FIFA / UEFA η οποία άλλωστε έχει υπό την... σκέπη της με Περέιρα το νέο μοντέλο διαιτησίας και την ΚΕΔ. Είναι σαφές πάντως ότι στο Λιμάνι δεν θα μείνουν εκεί εάν δουν πως οι κακές διαιτησίες σε βάρος τους συνεχίζονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα