Μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου στον φιλικό αγώνα Παλαιμάχων με την Εθνική Ομάδα Ακρωτηριασμένων (pics)

Gazzetta team
Μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου στον φιλικό αγώνα Παλαιμάχων με την Εθνική Ομάδα Ακρωτηριασμένων (pics)

bet365

Φιλικός αγώνας με σκοπό την ενίσχυση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο Ναύπλιο.

Η αναμέτρησηση, που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Ναυπλίου, ήταν μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Ακρωτηριασμένων Ελλάδος και μια μεικτή ομάδα Παλαιμάχων Διεθνών και Παλαιμάχων Α' Εθνικής. Μερικά από τα ονόματα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που έλαβαν μέρος στο φιλανθρωπικό παιχνίδι ήταν: Άγγελος Μπασινάς, Στράτος Αποστολάκης, Ανδρέας Μπονόβας, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Κυριάκος, Θοδωρής Αρμύλαγος, Ηλίας Πουρσανίδης, Θανάσης Μπέλλος, Κώστας Κωνσταντινίδης, Νίκος Σαργκάνης, Κλεάνθης Νικολαΐδης, Τραϊανός Δέλλας, Στέφανος Μπασινάς, Σπύρος Μεφσούτ, Στέλιος Τουλγέρογλου, Χρήστος Αγγελόπουλος, Νίκος Κωστάκης, Βασίλης Κούβαλης, Γιάννης Αντωνόπουλος, Νίκος Καραβίδας, Κώστας Νεφρός, Δημήτρης Αλέμης.

Τον αγώνα παρακολούθησαν και έκαναν απονομές αναμνηστικών, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ Παναγιώτης Παπαχρήστου Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ και αθλητικοί παράγοντες.

Φωτογραφίες:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα