Οι ψήφοι στο ΔΣ που άφησαν εκτός επιτροπής τον Παναθηναϊκό

Φώτης Καρακούσης
Οι ψήφοι στο ΔΣ που άφησαν εκτός επιτροπής τον Παναθηναϊκό

bet365

Δεκατέσσερις ήταν οι ΠΑΕ που ψήφισαν για την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ για τις ψήφους που πήραν όλοι οι υποψήφιοι με τον Παναθηναϊκό να μένει εκτός.

Μπορεί το κλίμα να ήταν σαφώς πιο ήρεμο από όσο μας έχουν συνηθίσει προηγούμενα ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο και το σημερινό είχε το δικό του ενδιαφέρον. Και το είχε αναφορικά με την ψηφοφορία που υπήρξε για την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. Θυμίζουμε πως στην συγκεκιρμένη Επιτροπή εξελέγησαν οι Κάτια Κοξένογλου του Ατρομήτου, Γιώργος Καζναφέρης του Απόλλωνα,Γιώργος Μποροβήλος του Αστέρα Τρίπολης και Σωτήρης Μάρκου της ΑΕΛ.

Εκτός έμειναν οι Αθηνά Μπαλωμένου του Παναθηναϊκού που πήρε μόλις 5 ψήφους, όσους και ο Μάκης Μπελεβώνης του Παναιτωλικού. Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ αναφορικά με το τι ψήφισε η κάθε ομάδα στο ΔΣ. Συνολικά είχαμε 14 που ψήφισαν, καθώς η ΕΠΟ όπως κάνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις ψήφισε λευκό, ο Χρήστος Δάρρας του Πανιωνίου άργησε να πάει και η ψηφοφορία είχε ολοκληρωθεί, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε δικαίωμα ψήφου καθώς έλειπε ο Γιώργος Χριστοβασίλης και τον αντικαθιστούσε ο γιος του.

Οι ψήφοι σε κάθε υποψήφιο

Κάτια Κοξένογλου Ατρόμητος (13 ψήφοι)

Την εκπρόσωπο του Ατρομήτου την ψήφισαν όλοι εκτός του Παναθηναϊκού

Γιώργος Καζναφέρης Απόλων Σμύρνης (12 ψήφοι)

Τον εκπρόσωπο των νεοφώτιστων των ψήφισαν όλοι εκτός των Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού

Γιώργος Μποροβήλος Αστέρας Τρίπολης (11 ψήφοι)

Τον εκπρόσωπο των Αρκάδων ψήφισαν όλοι εκτός του Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Παναιτωλικού

Σωτήρης Μάρκου ΑΕΛ (7 ψήφοι)

Τον εκπρόσωπό των Θεσσαλών ψήφισαν οι ΑΕΛ, Απόλλων, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Λαμία

Αθηνά Μπαλωμένου Παναθηναϊκός (5 ψήφοι)

Όσον αφορά τους δύο που δεν εξελέγησαν στην Επιτροπή, την εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού ψήφισαν οι Παναθηναϊκός, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, ΑΕΚ και Ξάνθη

Μάκης Μπελεβώνης Παναιτωλικός (5 ψήφοι)

Τέλος τον εκπρόσωπο των... καναρινιών ψήφισαν οι ΑΕΚ, Κέρκυρα, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και Πλατανιάς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα