Ο Βάρντι... έβλεπε το μέλλον της Άρσεναλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Βάρντι... έβλεπε το μέλλον της Άρσεναλ!

bet365

Έχοντας πλέον αισθανθεί πως δικαιώθηκε για την επιλογή του ν' απορρίψει την Άρσεναλ το περασμένο καλοκαίρι, ο Τζέιμι Βάρντι αποκάλυψε τις... μαντικές του ικανότητες και τόνισε πως «έβλεπε» την κατηφόρα που θ' ακολουθούσαν οι Λονδρέζοι!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο φορ της Λέστερ και εκ των βασικών πρωταγωνιστών της πορείας της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι μέχρι την κατάκτηση του τίτλου, το 2016, φερόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του στους «κανονιέρηδες», πριν από την έναρξη του περσινού Euro στη Γαλλία.

Ωστόσο, υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας στη Λέστερ, παρέμεινε πιστός στις «αλεπούδες», φέτος στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος σκόραρε στο «Έμιρεϊτς» και μιλώντας για τις στιγμές που σκεφτόταν να μετακομίσει στην ομάδα του Βενγκέρ, δήλωσε:

«Το ότι δεν αποδέχθηκα την πρόταση της Άρσεναλ δεν σημαίνει ότι δεν θα εξέταζα κάποια νέα προσφορά. Δεν μετανιώνω τις αποφάσεις μου. Είμαι λίγο... μέντιουμ. Η αλήθεια είναι ότι “έβλεπα” την κατηφόρα που ακολουθεί πλέον η ομάδα και συνεχίζεται από την περσινή σεζόν» ανέφερε ο Βάρντι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα