Χάσι: «Ο πρόεδρος με στήριξε απόλυτα, στον Ολυμπιακό γίνεσαι στρατιώτης»

Χάσι: «Ο πρόεδρος με στήριξε απόλυτα, στον Ολυμπιακό γίνεσαι στρατιώτης»

Δημήτρης Τομαράς
Χάσι: «Ο πρόεδρος με στήριξε απόλυτα, στον Ολυμπιακό γίνεσαι στρατιώτης»

bet365

Ο Χάσι σε νέες δηλώσεις του στο Βέλγιο μίλησε για την απόλυτη στήριξη Μαρινάκη αλλά στο το ότι στον Ολυμπιακό πρέπει να μην μιλάς αλλά να είσαι στρατιώτης και να δουλεύεις διαρκώς.

Το Dhnet φιλοξένησε δηλώσεις του Χάσι, για τον οποίο οι Βέλγοι δείχνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ανάμεσα στα άλλα ο Κοσοβάρος τεχνικός εισέπραξε τα μπράβο του κόσμου την ώρα της συνέντευξης που τον σταματούσαν να τον συγχαρούν (σ.σ. διέκοψαν τις δηλώσεις του 4 φορές). Τόνισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον στήριξε απόλυτα στην ομάδα και στις μεταγραφές, εξήγησε το σκεπτικό του πως έστησε την ομάδα με παίκτες που ήξερε και ήθελε και μίλησε και για άλλα ζητήματα. Μεταξύ άλλων ο Μπέσνικ Χάσι είπε για:

Το τι θέλει: Ο στόχος μου είναι να δείξω και να το... φωνάξω δυνατά με την παρουσία μου πως μπορώ να είμαι ένας τοπ κόουτς. Το moto μου είναι: 'Το... βουλώνεις και δουλεύεις σαν στρατιώτης'. Αυτό ισχύει και στον Ολυμπιακό. Πρέπει να είσαι σαν στρατιώτης. Να γίνεσαι στρατιώτης.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Το ξεκίνημα του Ολυμπιακού φέτος: Είμαι χαρούμενος όμως για την συνέχεια δεν σημαίνει κάτι. Έκανα αυτό που περίμεναν και ήθελαν όλοι από εμένα, όμως δεν ξέρω το που μπορεί να είμαι σε 2 εβδομάδες. Η δουλειά του προπονητή έτσι είναι. Είναι ακόμα η αρχή και έχουμε πολλή δουλειά. Δεν θα κάνω το ίδιο λάθος που έκανα με την Λέγκια, που η οικογένειά μου με ακολούθησε εκεί και μετά φύγαμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα