Βλέπει Ρωσία το Περού, απομακρύνεται για Χιλή (vids)

Gazzetta team
Βλέπει Ρωσία το Περού, απομακρύνεται για Χιλή (vids)

bet365

Σπουδαία νίκη πέτυχε μέσα στο Εκουαδόρ το Περού επικρατώντας με 2-1. Ήττα που την βάζει σε μπελάδες για την Χιλή από την αδιάφορη Βολιβία (1-0) και ισοπαλία (1-1) για τις Κολομβία, Βραζιλία.

Μεγάλες μάχες στη Λατινική Αμερική για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Το Περού κατάφερε να πάρει σπουδαίο τρίποντο επικρατώντας μέσα στο Εκουαδόρ με 2-1 και ανέβηκε στην 4η θέση που δίνει την απευθείας πρόκριση για το σπουδαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Φλόρες στο 73', ενώ στο 76' ο Ουρτάδο έκανε το 0-2. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Βαλέντσια στο 80'.

Ελλάδα – Πολωνία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Πρίντεζης σκοράρει πάνω από 15 πόντους. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ήττα σοκ για Χιλή

Οι Περουβιανοί με τη νίκη τους αυτή εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Χιλής από την αδιάφορη Βολιβία με 1-0. Η κάτοχος του Κόπα Αμέρικα έπεσε στην 5η θέση και κινδυνεύει να πέσει ακόμα πιο κάτω και να χάσει όχι μόνο την απευθείας πρόκριση, αλλά ακόμα και τα μπαράζ. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Άρτσε στο 59'.

Και οι δύο ευχαριστημένοι

Με τον Γουίλιαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να ανοίγει το σκορ και το Φαλκάο να ισοφαρίζει στο 56' Κολομβία και Βραζιλία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Οι γηπεδούχοι με τον βαθμό αυτό έφτασαν ακόμα πιο κοντά στην Ρωσία, εκεί που έτσι και αλλιώς βρίσκεται η «Σελεσάο».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα